2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 99 پست

همون چاقو کشیدن برا من کلا کنسله بقیه بدیاش به کنار

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرصت دادم دیگ گفتم مشاوره و‌اینک تضمین بدی ب من چون بیرونم میکنی قبول نکرد و رفت

پس دیگه تمونه ولش کن اون مرد زندگی نیس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
تو که عقدی چه تمکینی...درضم اگه به فکر بود سه سال عقد نمی موندی...اگه مهربون بود بیرون نمینداختت خود ...

کاری نمیتونه کنه ی شکایتی زده دیگ واس دلخوشیع خودش

حتی تو پرونده کیفری هم محکوم شده ب تهدید ب چاقو و فحاشی 

منم فرصت دادن گفتم خونه ب اسمم کن ک بیرونم نکنی دیگ اما قبول نکرد ک کلا عیچ تضمینی ب من بده خاست مث قدیم برگردم ک بدتر کنه باهام😔

فرصت دادم دیگ گفتم مشاوره و‌اینک تضمین بدی ب من چون بیرونم میکنی قبول نکرد و رفت

چقد بچه بازی درآوردی ‌گذاشتی کار به اینجاها بکشه 

اینقد سیاست نداشتی که اونو بیاری تو جناح خودت 

و باهاش رفیق و همراه نشدی 

ولی اونم مشخصه دیوونس

برو طلاق بگیر چون روتون بهم باز شده 

الان اگه عدم تمکین زده حتما دلش خواسته برگردی 

بنظرم برمیگرده سراغت فقط محکم وایسا نصف خونه را بگیر و به همون اندازه از مهریه ات ببخش بهش که فک نکنه میخای بالا بکشی

ولی من جات بودم جدا میشدم از همچین آدمی 

هرچند میدونم توام سازش کار نبودی

ب چی معتاده

متادون دوز بالا ترامادول تو ماشینش کلی پیدا کردم شوهر منم خیلی بهم خوبی کرده اما این بدترین چیزه دارم روانی میشم 

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه
خونه مال خودشه اما توی ساختمونن حاضر نشد رهن بده یا بفروشه چون خیییلییی خرج بازسازی کرده اما خب ابرو ...

ابرو بره پی کارش

میگم ک اگ میخوای ادامه بدی باید بگی امنیت جانی ندارم و اینجور مسائل ک ازخونه بیرونم میکنه تضمین بده منم برگردم

اگ طرف قبول کرد.اونوقت بگو من میام ولی خونه جدا از مادرت باشه

محله دیگه

عزیزم احساسی فکر نکن این فحاشی و چاقو کشی حرمت هارو از بین برده امیدوارم یار خوب نصیبت بشه

اره دقیقن

تازه تهمت ناموسی هم ب من میز تو دعواها

من خیلی تحمل کردم

اما‌میگم شاید فشار روش بوده منم جوابشو دادم توی دعوا

اینا دیونم میکنه وگرن ک کاراش توجیحی نداره