2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 99 پست
کاری نمیتونه کنه ی شکایتی زده دیگ واس دلخوشیع خودشحتی تو پرونده کیفری هم محکوم شده ب تهدید ب چاقو و ...

پس دیگه اگه بعد اینهمه حرف وحدیث وکاراش وفرصت دادن بهش وفلان برگردی دیگه خودتم مشکل داری باید بری درمان شی...دختر خوب بزار بره گمشه دوست داشتن این موجود دوپای خطرناک چیه دیگه ول کن بابا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اره دقیقن همینم منو ترسونده براهمینم تضمین خاستم ازش اما نداد

خوب یعنی ممکنه یازم کارشو تکرار کنه اگه روت چاقو کشید میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ 😐یا از خونه پرتت کرد بیرون اصلا به اینا فکر کردی

یه تازه عروس هسدم🧚🏼‍♀️✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اون قسمت که گفتی روتون چاقو کشیده نبود میگفتم فرصت بده اما الان با این وجود بنظرم جداشو تجربه از ...

دوبار چاقو کشیده رو من اسیب نزده اما کشیده

تهمت ناموسی هم زده ب من

من دوس نداشتم مطلقه شم😔

اگر تو ترازوی وجدانت وزن خوبی هاش بیشتره و میتونی کنترلش کنی و نکردی برگرد و زندگی کن

ترازوش پر بدیه داره میگه چاقوکشیدن تهدید سه سال عقده دبگه ادمه این برگرده اخه

می‌دونم که این روزها چقدر سخت و پر از استرس هست. تو قوی هستی و این دوران هم می‌گذره. به خودت زمان بد ...

اره سخت ک هست اما این ک دودل هستم داره نابودم میکنه اگ ی دله میشدم زاحت تر بود

چقد بچه بازی درآوردی ‌گذاشتی کار به اینجاها بکشه اینقد سیاست نداشتی که اونو بیاری تو جناح خودت و باه ...

شما از کجا میدونی ک قضاوت میکنی؟!؟ وقتی نمیدونی من چیارو تحمل کردم قضاوت کار درستی نیست

اخرشم گف دلم سوخت ک زنگ زدم چون مطلقه شی کسی نگات نمیکنه😔

ببین چه ادم عوصیه کثافت داره تحقیرتم میکنه چیه این بیشعور عوصی رو دوست داری والا ادم تو خونه مدرش تااخر عمر بمونه موهاشم مثل دندوناش بشه هزار شرف داره با اینجور ادم کثافت

ترازوش پر بدیه داره میگه چاقوکشیدن تهدید سه سال عقده دبگه ادمه این برگرده اخه

عزیزم ار کسی خودش میدونه چکار کرده 

اون فضولیش به من و دیگران نیومده 

بعدم دوست گرامی گفتم فکراتو بکن ببین چیه ماجرا ببین میتونستی کنترلش کنی 

گاهی خانما کلید خشم شوهراشون دستشونه خاموش میکنن روشن میکنن خودشون مقصرن 

مگه من و شما بودیم 

که نظر واسه جدایی بدیم

ابرو بره پی کارشمیگم ک اگ میخوای ادامه بدی باید بگی امنیت جانی ندارم و اینجور مسائل ک ازخونه بیرونم ...

همینو گفتم دیگ قبول نکرد گفت ن من بازسازی کزدم خونرو هزینه کردم عوض نمیکنم ب اسمت هم نمیزنم درحالی ک گفتم منم میبخشم کل مهریمو 

مهریه من سه برابر خونش میشه

اخرشم گف دلم سوخت ک زنگ زدم چون مطلقه شی کسی نگات نمیکنه😔

ببخشید ها گ و ه خورده همچین نگات کنن تا آتیش بگیره آدمی که واقعا پشیمون باشه دیگه این حرفارونمیزنه پس پشیمونیش احتمالا از سر نیاز لحظه ایش بوده که انگار نیازشم یجوری برطرف شده

متادون دوز بالا ترامادول تو ماشینش کلی پیدا کردم شوهر منم خیلی بهم خوبی کرده اما این بدترین چیزه دار ...

عزیزم متادون رو کسی استفاده میکنه که درحال ترک هس...اون معتاد بوده داشته ترک میکرده با متادون ...البته بعضیا همراه متادون هم تریاک میکشن میگن میچسبه 

پس دیگه اگه بعد اینهمه حرف وحدیث وکاراش وفرصت دادن بهش وفلان برگردی دیگه خودتم مشکل داری باید بری در ...

یسریا میگن توی همین نینی سایت ک تو مقصری سازش نداشتی رفیق نشدی باهاش ک بکشیش سمت خودت

اصلا تمیدونن ب ادم چی گذشته قضاوت میکنن فقط

درسته منم ایراداتی دارم مث همه ادما منم مشکلاتی دارم اما حقم اینا نبود واقعا