2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

644 بازدید | 99 پست

سه سال عقد و نامزدیم طول کشیدعروسی‌نکر‌دم اون دوران خوبی داشت تلخی داشت خوبیش این بود شوهرم مهربون بود ب فکر بود دست و دلیاز بود الویتش اول من بودم بعد خودش اما تلخیش این بود فحاش بود بددهن بود خیلی وابسته مامانش بود دهن بین بود از خونه مامانش بیرونم میکزد و اخرین بار خانوادم زفتن وسایلمو بردارن روشون چاقوکشید و خلاصه شکایت و دادخواست طلاق و نفقه و مهریه و و و و همه چی.دوماه ندیدمش خبرنداشتم تا زنگ زد ک پشیمونم و برگرد گفتم مشاوره گف باشه رفتیم و من گفتم باید خونتو از اون محل ببری چون چاقوکشیدی ابرومون رفته خونه مشترکمون بالای خونه مامانش بود.و اینک‌ چون بیرونم میکنی از خونه روز شب نصف شب باید تضمین بدی خونه ب اسمم کن منم مهریمو میبخشم یا نصف خونه حداقل ک بیرونم نکنی دیگ قبول نکرد و رف ن تلاشی کرد ن صحبتی الا دیگ کلا همه چی تموم شده و الزام ب تمکین زده واسم ک نفقه نده هرچند ک سه ماهه هیچی ب من نداده😔باهمه این بدیا دلتنگشم😔😔مقصر بودم منم مسلما ایراد داشتم اما حقم ابن نبود شما جای من بودین  میکردین😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دلت پیششه که یه فرصت بده..

وقت برای طلاق زیاده

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

اسکلی دیگ.

فحاشی کرده چاقو کشیده

دلش نمیخواد ار خونه مادرش پاشه چی میگی دیگ

اگ عقد باشی نمیتونه با تمکین چیزیو ثابت کنه

ولی اگ خونه مشترک داشته باشین

همسایه ها رو شاهد ببر بگو روم چاقو میکشه میترسم

امنیت جانی ندارم

غصه نخور شاید حکمتی اگه با بچه جدابشی خیلی سختتره الان فقط خودتی وخودت ومیتونی به راحتی زندگی جدید ب ...

اره خب اما همش میگم شاید من مقصرم شاید فشار روش بوده شاید من اشتباه داشتم اینا دیونم میکنه

عزیزم😔فک کنم طلاق بگیری بهتره چون دیگه برگردی پرو و بدتراز همیشه میشه.. منم سه ماهه عروسی کردم فهمیدم شوهرم به بدترین چیز معتاده و الان زندگیم سیاه شده و دعوا بهش یه فرصت دادم 

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه
اسکلی دیگ. فحاشی کرده چاقو کشیدهدلش نمیخواد ار خونه مادرش پاشه چی میگی دیگاگ عقد باشی نمیتونه با تمک ...

خونه مال خودشه اما توی ساختمونن حاضر نشد رهن بده یا بفروشه چون خیییلییی خرج بازسازی کرده اما خب ابرونداریم اونجا زندگی‌کنیم ک

تو که عقدی چه تمکینی...درضم اگه به فکر بود سه سال عقد نمی موندی...اگه مهربون بود بیرون نمینداختت خودتو گول نزن اون اختلال داره مریضه ولش کن بره تا بچه نداری 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اگر تو ترازوی وجدانت وزن خوبی هاش بیشتره و میتونی کنترلش کنی و نکردی برگرد و زندگی کن

خاستم برگردم اما اون نخاست ک قدم برداره

ی تضمینی بدع ک بیرونم نمیکنه دیگ حداقل