2777
2789
عنوان

مامان چه جوری اعصابتونو با بچه های شلوغ و پر سروصدا کنترل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست

من از وقتی پسرمو میفرستم کلاس زندگیم نظم‌ پیدا کرده 

قبلا عین شما همش بدو بدو جاشم معلوم نبود 

الان باشگاهم میرم 

بازار گردیم میکنم😁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
منم شرایطم دقیقا مثل شماست خونمون هیچ وقت تمیز نیستفرشامونو از بس جارو کشیدم نازک شدنسر وصدا وتکلیف ...

میگن اگه خونه ای که توش بچه هست و مرتبه به معنی اینه تو آینده قراره افسرده و روانی تحویل جامعه بدن

ولی اگه خونه شلوغ و بهم ریختس شکر کنید چون بچه ی سالم و باهوش قراره تحویل جامعه بدید 

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته ک خدا بهم لطف کرده ولی کلا بچه هام ارومن سر صدا ندارن ولی ریخت پاش زیاد دارن

خدا حفظشون کنه 💖

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

منم متاسفانه خیلی کمال گراهستم چهارتابچه دارم سه تامدرسه میرن ویکی هشت ماهه اس، درکت می کنم چی میگی، خودمم خیلی خسته ام تازه یکی ازبچه هام کلاس اولیه، همش بایدبهش یادبدی، خیلی وقته هم هیچ جانرفتیم، تابستون برنامه ریختیم بریم سفرمادرشوهرم اومدخونمون قشنگ یک ماه موندوباشروع مدارس رفت قبلش خودم بارداربودم ومنع سفربعدبه دنیااومدن بچه ام هم تانوزادبودنمیشدرفت تاخواستیم بریم هم اونجوری شدالانم مدارس بازن دیگه نمیشه رفت واقعاحس می کنم دارم فرسوده میشم دلم سفرمیخوادآرامش میخوادیه خواب راحت میخوادولی بازم خداروشکران شاءالله تن بچه هامون سالم باشه وعاقبت بخیربشن 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
نمیدونم منم دوست ندارم غر بزنم ناشکری کنم داد بزنم مجبور میشم، امیدوارم ناشکری نکنم

میدونم عزیرم خوب ادم دیگه یه وقتایی خسته میشه دیگه من خودم ریخت پاش ک میبینم دیگه قابل کنترل نیستم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اره دقیقا ، همش به خودم یاداوری میکنم، ولی یه جایی دیگه عصبانی میشم

طبیعیه عزیزم میگم که ما بچه بودیم هشت نفر بودیم خونه رو میریختیم بهم یادمه حتی مادرم عصبانی که میشد هیچ میشست گریه هم میکرد ولی خب چاره چیه

به نظرم یه سرگرمی چند ساعته واسشون گیر بیار که حداقل سه چهارساعت ازت دور باشن یه وسیله ای چیزی تو حیاط بخرید اگر حیاط دارید بفرست اونجا اگه آپارتمان هستید تو خونه مثلا یه چادر سرخ پوستی چیزی بخرید بزارید برن داخلش مشغول باشن مثلا پازل درست کنن

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

یوالش این بود که چطور بچه رو تحمل کنه . نه اینکه چطور بچه رو اروم‌کنه

اهان

خب اینم راهش نیست

سرترالین یک قرص خطرناک روحی روانی هست برای هر شخصی تجویز نمیشه برای بیماری های خاص مثل وسواس فکری و ... هست

عوارض شدیدی داره

طبیعیه عزیزم میگم که ما بچه بودیم هشت نفر بودیم خونه رو میریختیم بهم یادمه حتی مادرم عصبانی که میشد ...

اره عزیزم، درست میگی، قدیم چه جوری چند تا میاوردن، آپارتمان هستیم ولی بزرگه خونمون، کار منم بیشتره، پرستار پسز کوچیکم بعد از ظهرا میاد روزی ۵۰۰ میدم بهش بابت پنج ساعت ولی دخترم باز نمیذاره بچه آروم بگیزه میگه به پرستارش با منم باید بازی کنی به پسرم یاد میده شیطونی کنه، دیگه نمیدونم چه کار کنم، یکی برای کار خونه میومذ یکی بعد از ظهر، انکار تو خونه حریم خصوصی نداشتم، گفتم کمتر بیان، من یه ربات نیاز دارم😂

میگن اگه خونه ای که توش بچه هست و مرتبه به معنی اینه تو آینده قراره افسرده و روانی تحویل جامعه بدنول ...

باور میکنی تو خونه فوتبال بازی میکنن پدر پسری

همسرم میگه حساس نباش تو نظافت خونه همون کارهای ضروری رو بکنی کافیه بزار بچه ها راحت باشن امروز فرداست که بزرگ شن و این روزها واسشون خاطره بشه

منم دوست دارم بچه ها شاد باشن ولی بعضی وقتها حساسیت زنانه نمیزاره و داد وفریاد و آی نکن

ولی کیه که گوش کنه

منم متاسفانه خیلی کمال گراهستم چهارتابچه دارم سه تامدرسه میرن ویکی هشت ماهه اس، درکت می کنم چی میگی، ...

آخی عزیزم،واقعا سخته ، ایشالله تنشون همیشه سلامت باشه زیر سایتون، امیدوارم صبرمون بیشتر بشه، من سفر رفتم ولی سخته دیگه ، بازم خداروشکر، پیش خودم فکر میکنم مت غیرعادی هستم چرا خسته میشم زود،