2777
2789
عنوان

مامان چه جوری اعصابتونو با بچه های شلوغ و پر سروصدا کنترل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست

دخترت که ۹ سالشه باید بدونه با بچه ۳ ساله بحث نکنه

اگه از لحاظ مالی مشکل نداری ی کمکی ی روز یا دو روز در هفته بیار حداقل یکم استراحت کنی

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دوتا دخور ۹ونیم و ۵ ساله دارم خونه ماهم همینه من کلا تا کار بالا نگیره محلشون نمیذارم خودشون بازی میکن خودشون دعوا میکنن خودشون جیغ و گریه دارن بعد دوثانیه ام اشتی میکنن

درباره کار خونه ام به خودم فشار نمیارم که هرروز بشور و بساب کنم‌هفته ای دوبار گردگیری و جارو میکنم ،بچه ها میدونن حق ندارن از اتاق وسیله بازی بیرون بیارن اتاقشون رو هفته ای یه بار مرتب میکنم بقیه خونه اوکیه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
۴تا دارم بعضی وقتا دیگه کنترلم از دست میدم کلی دادبیداد میکنم

واییی خدا بهت صبر بده😁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
البته ناشکری نمیکنم خدا رو شکر سالم هستن ولی الان که اومدم اینجا خیلی خستم، مامانا درک میکنن، همه چی ...

شما ب نظرم خیلی حساسیت ب خرج میدی داری خودتم خسته میکنی یه کم راحت تر بگیر بزار خودتم اروم باشی بلاخره باید باشی بتونی تا از پس خانوادت بر بیای

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

سلام گلم حس مادرانه ای به دخترت بده الحمدالله سنی هست که دیگه بتونه حداقل آروم با برادرش بازی کنه بگو آرام باشید وی بازی های کم سروصدا بهش پیشنهاد بدا...

اگه میخای سرگرم شه دخترت میتونی بهش بگی توکارهای خونه بت کمک کنه ولی وظیفه نگذار

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

من مادر نیستم ولی بچه که بودیم هفت هشت نفر بودیم حالا همه هم تقریبا سن و سالمون زیاد فاصله نداشت با هم بازی میکردیم ببین مادرم چه مصیبتی کشیده

برای هرکسی که فرزند داره همینه طبیعیه

اگه حیاط دارید بفرست تو حیاط ساعاتی رو تو حیاط باشن نزار بیان خونه بده فوتبال بازی کنن

یا ساعت هایی رو ببر پارک بزار جیغ بکشن هرچی انرژی دارن تخلیه بشه

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

بچه هاتو بد تربیت کردی باید بهشون یاد بدی خودشون وسایلشون جمع کنن یه برگه تشویقی بزار هر کی ۷ روز وسایلش جمع کرد براشون کادو بگیر اینحوری یاد میگیرن اونا ریختن شما هم جمع کردی عادت کردن

دخترت که ۹ سالشه باید بدونه با بچه ۳ ساله بحث نکنهاگه از لحاظ مالی مشکل نداری ی کمکی ی روز یا دو روز ...

نه از لحاظ مالی مشکل ندارم ولی بدم میاد یکی تو‌خونه باشه، هر رنز داشتم از یخچال گوشت برمیداشت یواشکی من ناراحت شدم ، حالا کوشت مهم نیست ادمی که دستش کجه ذاتش بده ، احساس امنیت نمیکتم، همه ی خونه هم دوربین داره

با قرص سرترالین دختر ۹ ساله دیگه نباید ریخت و پاش داشته باشه . کم کم بهش یاد بده یه ماشین ظرفشویی چ ...

یا خدا ! سرترالین بده بچه ؟ میخای بدبختش کنی ؟ 

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi