2777
2789
عنوان

مامان چه جوری اعصابتونو با بچه های شلوغ و پر سروصدا کنترل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست
آخی عزیزم،واقعا سخته ، ایشالله تنشون همیشه سلامت باشه زیر سایتون، امیدوارم صبرمون بیشتر بشه، من سفر ...

ممنونم عزیزم خداخودت وبچه هاتوازهرشری حفظ کنه، غیرعادی نیستی عزیزم همه ی مامادراخسته میشیم چاره چیه مجبوریم کناربیاییم

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
باور میکنی تو خونه فوتبال بازی میکنن پدر پسریهمسرم میگه حساس نباش تو نظافت خونه همون کارهای ضروری رو ...

شوهر منم بنده خدا میگه  خودتو اذیت نکت ،اصلا بهونه گیر نیست، برای غذا سخت گیری نمیکنه نون پنیرم بود میخوره  حاضره هز چه قدر لازمه هزینه کنه من زاحت باشم ولی کسی کار خودمو نمیتونه انجام بده، کمکی میاد لباسارو جابه جا میذاره اسباب بعزیارو قاطی میکنه و ….، منم حرصم میگیره کمتر میگم بیاد،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با قرص سرترالین دختر ۹ ساله دیگه نباید ریخت و پاش داشته باشه . کم کم بهش یاد بده یه ماشین ظرفشویی چ ...

ماشین ظرف شویی که روزی دو بار روشنه😂جارو رباتیک هم دارم😁 دخترم رو چک کردم دکتر مشاور روانشناس همه میگن عادی هست، تو مدرسه انقدر تعریف میکنن ازش ، همه جا، درسش عالیه بنیه علمی اول میشه، کلی کلاس میره، همه میگن اکی هست، یه وقت خونه مامانم میره یا مهمونی تولد دوستاش ، کلا مشکلی نداره،

وسواسی؟کل روز بیخیال دوساعت مونده شوهرت بیاد خونرو تمیز کن .حواست به بچه بزرگتم باشه بش کاربده انجام ...

همون دو ساعت مونده انجام میدم هلاک میشم، دیروز فقط داشتم رو زمین نشستنی ورق جمع میکردم از کل خونه ،منظورم‌ کارت بازیه، چون جارو که نمیتونه جمع کنه، خودم خندم گرفته بوذ ، بهش کار بدم میگه انجام نمیدم خستم 

شوهر منم بنده خدا میگه خودتو اذیت نکت ،اصلا بهونه گیر نیست، برای غذا سخت گیری نمیکنه نون پنیرم بود ...

دقیقا منم اخلاقم مثل شماست همه چی باید جای خودش باشه نه پس و نه پیش

مشکل از خود ماست خواهر

باید حساسیتو رو کم کرد که سخته واقعا