2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
مشخصه!

توهین شما نادیده میگیرم حتی فکر میکنم شوخی کردید 

ولی این اسمش خواستگاری نیست اینا اصلا خاستگار نیستن که بخوان پسر بیارن 

دختر خانم خودش گفته من معرفی کنید شمارش به دوستش داد پس میل به ازدواج سنتی داره پس باید طبق اصول‌ سنتی هم رفتار کنن 

اون خانواده حق دارن جلسه رسمی برگزار نکنن و با خانواده استارتر حداقل آشنا بشن 

شاید اصلا در حد هم نباشند... 

هرچند بعضی کاربران از موضع خودشون پایین نمیان شاید شما هم از اون دسته افراد باشید 

من هنوزم معتقدم اون خانم حق داشت اول نخواد جلسه رسمی خاستگاری بره و صرفا یه جلسه معارفه با خانواده دختر داشته باشند

همین که «اونا » باید تشخیص بدن معیارها رو دارن یا نه بجای «داماد» خودش یعنی دخالت ! اگه مرد گنده خود ...

همون دیگه 

من به خواهرش گفتم برادرتون سنش کم نیس که نتونه تصیمم بگیره نتونست جواب منطقی بهم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توهین شما نادیده میگیرم حتی فکر میکنم شوخی کردید ولی این اسمش خواستگاری نیست اینا اصلا خاستگار نیستن ...

والا من به کسی نگفتم شمارمو بده 

دوستم گف یکی هس دنبال دختر خوب شمارتو بدم گفتم اوکی

و خواستگا ای سنتی که داشتم وقتی میگفتیم بیرون همو بببنیم اول اکثرا قبول میکردن ولی اینا خیلی شدید پافشاری داشتن که باید ما بیایم شمارو بببنیم در حد ما هستین یا نه 

این خیلی زشته منم بهش گفتم اینطوری قبول نمیکنم و خدافطی کردم

والا من به کسی نگفتم شمارمو بده دوستم گف یکی هس دنبال دختر خوب شمارتو بدم گفتم اوکیو خواستگا ای سنتی ...

من پیشنهاد میکنم حد وسط رو نگه دارید. 

اگه سنتی رو قبول دارید پس ادابش هم قبول کنید 

اگر قبول ندارید و دوست داری از اول با آقا پسر آشنا بشی و خانوادش نقشی تو ازدواج نداشته باشند کلا سنتی راه نده 

بله ‌کارشون غلط بوده میتونستن از معرف یا جای دیگه کمی درباره شما بپرسن بعد با پسرشون بیان .. خوشم اومد ‌اجازه ندادی 

مگه جنس تو ویترینه اول ببینه اگه خواست بره داداشش بیاره

بله ‌کارشون غلط بوده میتونستن از معرف یا جای دیگه کمی درباره شما بپرسن بعد با پسرشون بیان .. خوشم او ...

بله دقیقا همین حس رو گرفتم

و اون دید از بالا به پایین توی صحبتاش که هی میگف بیایم ببینیم معیارا و تناسب دارین با ما یا نه 

خیلی بهم برخورد 

توهین شما نادیده میگیرم حتی فکر میکنم شوخی کردید ولی این اسمش خواستگاری نیست اینا اصلا خاستگار نیستن ...

میتونستن بیرون قرار بزارن که دختر و پسر هم همو ببینن . اینکه رسمی نیست 

چون میخواستن بیان خونه زندگی مارو ببین 

منظورش از تناسب هم بیشتر احتمالا بحث مالی بود وگرنه میشد بیرون هم قرار گذاشت و خانواده ها بیان 

اما اخه اون خانواده حتی دختر رو از نزدیک هم ندیده بود این جلسه معارفه بود مثل یه مهمونی زنونه 

به نظرم اشکال‌ از دوست مشترکشون هم بود باید یه جوری برنامه ریزی شده یه جایی اینا رو با هم اشنا میکرد نه که مستقیما شماره دختر رو به خواهر پسره بده

اما اخه اون خانواده حتی دختر رو از نزدیک هم ندیده بود این جلسه معارفه بود مثل یه مهمونی زنونه به نظر ...

بله کلا شروع خوبی نبوده و خواهر پسرم خوب حرف نزده بزرگترها باید صحبت میکردن و صلاح بود قرار دیدار میزاشتن .