2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
وقتی از ابتدا انقدر خودشون رو قاطی میدونن و محق، که حتی قبل از نظر خود پسر اینا نظر بدن، از حضور پر ...

خب شاید نمیخوان مزاحمت ایجاد کنن یا احساسی ایجاد بشه اول ببینن معیارهارو دارید یا نه احساس شما اینقدر ارزش داره ک خراب نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا باهات موافقماونا بیان ببینن دختر مورد پسنده یا نه بعد تو پسره رو نبینی🤦‍♀️

همین دیگه حتی نگف جلسه اول پسرم بیاد 

گف اول خودم و مامانم اگه اوکی دادیم جلسه بعد داداشم ما هم انگار اینجا هیچی نیستیم باید منتظر باشیم اونا بپسندن فقط

دارن 

والا منم برای داداشم بخوام زن بگیرم نمیزارم اول باخود دختر ارتباط بگیره و ببینه که اگرم دیدیدیم متناسب نیستیم گیر نده الابلا همینومیخوام 

ترجیح میدم منو مامانم بریم ببینیم پدرمادر دخترو 

خودشو ... از نظر ظاهر و برخورد اولیه و سروضع زندگی و هم کفویت و ... 

اگه اوکی بود تازه داداشم ببینه که دیگه اگه خودمونم نپسندیدیم اصلا نشونش ندیم به داداشم

بخدا داییم جلسه اول خاستگاری با مامان بزرگمینا رفته بود خونه عروس 

بعد اصصصصصلا بهم نمیخوردن داییم گیر داد نه همینومیخوام خلاصه گرفتش الانم بخاطر دوتابچه نتونستن جدابشم زن دوم عقد رسمی کرده بارضایت زن اول که هممون میدونیم قلبی نبوده 

خب چرادونفر بدبخت شن 

خب شاید نمیخوان مزاحمت ایجاد کنن یا احساسی ایجاد بشه اول ببینن معیارهارو دارید یا نه احساس شما اینقد ...

با یه جلسه چه احساسی میخواد ایجاد بشه

خیلی لحن گفتنش بد بود نگاه از بالا به پایین که ما اول باید ببینیم در حد ما هستین یا نه بعد داداشمو ببینین

حالا مثلا پسرشونم میاوردن هم شما میدید هم اونا میدیدن شمارو و به قولشون میسنجیدندچی میشد 

اونوقت قران خدا که زیر سوال نمیرفت 

نهایت بلند میشدن میرفتن یا دیگه زنگ نمیزدن یا جلسه دوم برا حرفای بیشتر و اشنایی فیکس میکردن

نمیدونم چرا پسرشونو نمیبرن میترسن مثلا چی بشه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعضی از پسر ها به خانوادشون معیارهاشون رو میگن و میگن شما برید ببینید اگر خوب بود و با معیار های من جور بود بعد من برم‌. 

و یا جالا  بعضی ازپسر ها این طوری هستن که میرن میبینن خوششون میاد ولی دختر نمیپسنده روحیش از بین میره .

به خاطر همین این کار رو انجام میدن .

من کاری به درست و غلطش ندارم قطعا من هم نمیپسندم مادر و خواهر پسر بیان من رو اول ببینن فقط علتشو گفتم .

خب شاید نمیخوان مزاحمت ایجاد کنن یا احساسی ایجاد بشه اول ببینن معیارهارو دارید یا نه احساس شما اینقد ...

همین که «اونا » باید تشخیص بدن معیارها رو دارن یا نه بجای «داماد» خودش یعنی دخالت ! اگه مرد گنده خودش تشخیص نمیده این خانومی که داره باهاش اشنا میشه با ملاک ها و معیارهای خودش و نه خانواده اش سازگار هست یا نه پس اصلا بدرد زندگی نمیخوره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بعضی از پسر ها به خانوادشون معیارهاشون رو میگن و میگن شما برید ببینید اگر خوب بود و با معیار های من ...

خب این از خودخواهیشونه دیگه 

همونطوری که اونا نمیخوان روحیه پسرشون خراب بشه دخترم نمیخواد مث یه کالا بیان ببیننش و برن پی کارشون