2777
2789
عنوان

خوشبحال شماهایی که خواهر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرخواهری خواهر نیستا. دوتاخاله های من باهم وصلت کردن طلاق گرفتن بچه هاشون.الان از صدتا شمن دشمنترن.چ ...

وای بنده خداها بخاطر بچه هاشون رابطه ی خودشونم خراب شد

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

خوشبحالت که خواهرنداری. نگو خواهر بگو دشمن. خواهری که به سختی‌های آدم خوشحال بشه ولی توشادیهات گریه ...

اینجوریشم دیگه واقعا نامردیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر من جوریه که اول از همه پاچه منو میگیره ولی اگه یکی به من بگه بلند شو یکم بشین اونور تر خونشو م ...

خب پس خوبه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ی برادر داشتم ک حالا دیگ ندارمو بعد اون دلم بیشتر میخواست ک خواهر داشته باشمدنیا ب من ی خواهر بده ...

عزیزم💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر داشتن نعمت موهبت بزرگیه

به شرطی که حرمت ها بمونه😔

من خودم خواهر دارم بعضی مواقع خوبه ولی گاهی اصلا خوب نیست...

خواهر بودن به هم خون بودن نیست بعضی از رفقا از خواهر برات عزیزتر با ارزش تر هستند💙

من خودم هرچی ضربه از خواهر خوبم خوردم😔😔

خواهر داشتن نعمت موهبت بزرگیهبه شرطی که حرمت ها بمونه😔من خودم خواهر دارم بعضی مواقع خوبه ولی گاهی ا ...

آره واقعا خوبش خیلی نعمت بزرگیه

من خودم وقتی خالمو مامانمو میبینم که چقد پشت همدیگن بیشتر حسرت میخورم که چرا ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍

ولی‌ببین‌واقعا‌جدایی‌از‌اینا‌

ی‌رفیق‌خوب‌هم‌میتونه‌مثل‌خواهر‌باشه

من‌و‌رفیقم‌الان‌۸ساله‌باهمیم،‌تمام‌اخلاقامون‌‌حتی‌چهرمون‌مثل‌همیم

اونم‌همیشه‌درکم‌کرده:))

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

ولی‌ببین‌واقعا‌جدایی‌از‌اینا‌ی‌رفیق‌خوب‌هم‌میتونه‌مثل‌خواهر‌باشهمن‌و‌رفیقم‌الان‌۸ساله‌باهمیم،‌تمام‌ا ...

منم دوستو رفیق زیاد دارم ولی نمیدونم چرا همیشه فک میکنم خواهر بحثش جداس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دوستو رفیق زیاد دارم ولی نمیدونم چرا همیشه فک میکنم خواهر بحثش جداس

منم‌زیاد‌دارم

ولی‌فقط‌‌همین‌یک‌نفر‌بهم‌این‌حس‌خواهریو‌میده

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

منم‌زیاد‌دارمولی‌فقط‌‌همین‌یک‌نفر‌بهم‌این‌حس‌خواهریو‌میده

خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره واقعا خوبش خیلی نعمت بزرگیهمن خودم وقتی خالمو مامانمو میبینم که چقد پشت همدیگن بیشتر حسرت میخورم ...

از نظر من خواهر قدیم فرق داره حالا نمیدونم چرا 

ولی قدیم ها بیشتر احترام بود تا به الان قدیم کینه ایی نبودیم دلمون صاف دعوا کمتر بود😍

البته باید گفت وقتی از هم دور شیم دلتنگ هم میشم...