2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم خیلی من مامان بدی ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 45 پست
اگه پول داری قطره اهن سیدرال بده خیلی عالیه خیلی مواظب اهنش باش اگه دختره میخواد دراینده پریود شه مه ...

دوتا پسرن   سیدرال مگه چ قیمته   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥺انشالله زودتربری سرخونه زندگیت..میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

تاپیکام هست عزیزم خیلی طولانیه ک بگم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اها باشه عزیزم .حتمابرات دعامیکنم زودترمشکلتون حل بشه .

انشالله هرچی به خیروصلاحتونه براتون اتفاق بیفته 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
وای اگه امشب دارویی چیزی نگیرم یا نبرم دکتر تاصب سکته میکنم

عزیزم انقدر نگران نباش دارو میدی خوب میشه.درضمن بچه های کوچیک هرچی بدستشون میاد داخل دهانشون میبرن شما الان یه چیز دیگه جلو دستش بزار اونو داخل دهان میبره.

عزیزم انقدر نگران نباش دارو میدی خوب میشه.درضمن بچه های کوچیک هرچی بدستشون میاد داخل دهانشون میبرن ش ...

این پسرم کلا تپل مپل و خیلی شکموعه به هیچی ن نمیگه اما  بخدا از یساعت میش دیدم مهر و برداشته خورده  و دهنش پر گل شده   تپش قلب دارم  هی منتظرم بابام ماشینو بیاره  برم داروخونه ب دکتر اونجا بگم فردا هم نوبت متخصص گرفتم اگه کاری نکنم  دق میکنم  کم خونی باعث چ مشکلاتی میشه تونت زده کند ذهنی   خودمو هرگز نخواهم بخشید اگه بچه کم خون شده باشه 

عزیزم انقدر نگران نباش دارو میدی خوب میشه.درضمن بچه های کوچیک هرچی بدستشون میاد داخل دهانشون میبرن ش ...

نت نوشته ارثی ام هست من خودم کلا مهر ببنم برمیدارم گاز میکنم  ازبجگی  ولی احتمال خیلی زیاد چون بچه بدنش تواین یکسال اهن کلفی دریاقت نکرده کم خونه

اها باشه عزیزم .حتمابرات دعامیکنم زودترمشکلتون حل بشه .انشالله هرچی به خیروصلاحتونه براتون اتفاق بیف ...

فداتشم رهگذر عزیز 

تاپیکاتوخوندم عزیزم خدابه شماوبچه هات  آرامش بده .واقعا سخته.انشالله شوهرت هم پشیمون شده ازکاراش.برگردبه زندگیت بخاطربچه هات گناه دارن.بقیه رو واگذارکن به خدا...خدا جای حق نشسته ..خیلی زودجوابشونو میده فقط صبروتحمل کن .تو مادرقوی هستی میدونم ازپس همه چیزبرمیای .باتوکل به خدا برو سرخونه زندگیت🌹

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
این پسرم کلا تپل مپل و خیلی شکموعه به هیچی ن نمیگه اما بخدا از یساعت میش دیدم مهر و برداشته خورده ...

عزیزم نگران نباش اگر کار همیشگیش بوده مهر خوردن باید نگران باشی وگرنه اون مهر جلوی دستش بوده خورده.شما کلا اطراف خونه رو همیشه تمیز کن وچک کن چیزی نباشه چون اقتضای سنشون اینه همه چیزو میخورن.بچه همینه تابزرگ بشه پدرو مادرو بیچاره میکنن.خودمن تاپسرم بزرگ شد هزار بار میمردم وزنده میشدم مثل شما سر هر چیز میترسیدم.شاید باورت نشه حالا که هیجده سالش شده هنوزم با یه مشکل کوچیک میترسم.قربونت برم مادر همینه همیشه نگرانه.الهی که خوشبختی وعاقبت به خیری شونو ببینی.

عزیزم نگران نباش اگر کار همیشگیش بوده مهر خوردن باید نگران باشی وگرنه اون مهر جلوی دستش بوده خورده.ش ...

عزیزدلم ...  چی بگم ...  😔 بقیه تاپیکام و ببین نظر بده حالا ک سن و تحربت بالاست عزیزم 

تینکه چیزی تو دهنش میکنه که نشانه کم خونی نیست بهدم خیلی دیر نشده آهن از ۶ ماهگی میدن 

لیپوزوفر بده خوشمزس یه ذره گرونه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞