2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم خیلی من مامان بدی ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 45 پست
عزیزدلم ... چی بگم ... 😔 بقیه تاپیکام و ببین نظر بده حالا ک سن و تحربت بالاست عزیزم

عزیزم تاپیکاتو دنبال میکنم وگاهی نظر میدم الانم باشرایط خونه پدرت برگشتن به صلاحه بچه هاته.واقعیت اینه که خیلی فداکاری وازخودگذشتگی میخواد بخشیدن وبرگشتن اما شما به خاطر دوتا بچه هات باید برگردی که بچه هات توی آرامش وتوی خونه خودشون بزرگ بشن.میدونم زندگی بدون عشق ومحبت خیلی سخته اما شما دوتا گل خوشگل داری که همه عشق ومحبت مال اوناست.باور کن خودمن هم خیلی جاها گذشت کردم فقط به خاطر پسرم که همه زندگیمه . گاهی وقتی گذشتمو مرور میکنم با خودم میگم چقدر پوستم کلفت بوده که با این مشکلات من هنوز زندم ودق نکردم.چه میشه کرد بچه هارو خودمون به این دنیا دعوت کردیم ودرقبالشون مسئولیم ومن اصلا پشیمون نیستم.باور کن هرموقع پسرمو میبینم جونم تازه میشه‌.الهی پسرات جوری عاقبت به خیر بشن که هر موقع ببینیشون غرق لذت بشی.الهی آمین

عزیزم تاپیکاتو دنبال میکنم وگاهی نظر میدم الانم باشرایط خونه پدرت برگشتن به صلاحه بچه هاته.واقعیت ای ...

عزیزمی  ممنون 

خیلی سخته 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش اگر کار همیشگیش بوده مهر خوردن باید نگران باشی وگرنه اون مهر جلوی دستش بوده خورده.ش ...

وای رفتم واسه کوچیکه سیدرال گرفتم  واسه بزرگه هم یه شربت زرد داد کیندر فک کنم بود اسمش تا اروم گرفتم  وگرنه تا صب شه خودخوری میکردم   اخه خیلی ازمهر و خورده بود کاغذم میخوره خیلی 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

تینکه چیزی تو دهنش میکنه که نشانه کم خونی نیست بهدم خیلی دیر نشده آهن از ۶ ماهگی میدن لیپوزوفر بده خ ...

عه مریم جون پیامتو دیر دیدم یه کاربر گفت سیدرال خوبه رفتم سیدرال گرقتم  کیندرم گرفتم واسه بزرگه  البته گذاشتم یخچال زیاددقت نکردم اسمشو  فک کنم همین بود ولی

عزیزم حق داری مادر همینه نگرانیات وکاملا درک میکنم

نگران خودمم ک نتونم باخیانت کناربیام باز برم دست از خودازاری وکنترل گریم برنداشته باشم ...

عزیزم حق داری مادر همینه نگرانیات وکاملا درک میکنم

امیدوارم برم و بتونم خونسردترباشم اروم تر بشم  ارلمشمو حفظ کنم و رهاش کنم بره ... 

نگران خودمم ک نتونم باخیانت کناربیام باز برم دست از خودازاری وکنترل گریم برنداشته باشم ...

متوجه منظورت میشم باید سعی کنی کلا ندید بگیریش.ازش انتظار محبت نداشته باشی که هر بار دوباره قلبتوبشکنه.فقط به خودت یاد آوری کن که توی اون زندگی فقط مادر بچه هاتی.البته شاید که همسرت سرش به سنگ خورده باشه وقصدش زندگی باشه اگر اینطور بود که شما هم سعی کن آروم باشی وزندگی کنی البته زیاد بهش مثل قبل محبت نکن ونپیچ.اگر هم مثل قبل بود خیلی سخته که بگم اما فکر کن که توی اون خونه یه زن تنهایی وشوهر نداری وهمه زندگیتو صرف بزرگ کردن دسته گلات بزاری.

متوجه منظورت میشم باید سعی کنی کلا ندید بگیریش.ازش انتظار محبت نداشته باشی که هر بار دوباره قلبتوبشک ...

امیدوارم بتونم ازپسش بربیام 

عه مریم جون پیامتو دیر دیدم یه کاربر گفت سیدرال خوبه رفتم سیدرال گرقتم کیندرم گرفتم واسه بزرگه الب ...

اشکال نداره عزیزم سیدرال بهترم هست و گرونتره

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

اینقدر نگران نباش ببرش متخصص کودکان

فردا میبرمش الان دارو گرفتم واسش کیندر واسه بزرگه سیدرال واسه کوچیکه

فردا میبرمش الان دارو گرفتم واسش کیندر واسه بزرگه سیدرال واسه کوچیکه

نوبت بگییر حالا یکی دوبار اشکال ندارد بدی ببر متخصص  واسه هردو آزمایش بده به امید خدا رفتی خونت بهشون برس