2777
2789
عزیزم خیلی خواهرانه و بعد از ۹ سال زندگی مشترک بهت میگمشاید این اولین باری باشه که شوهرت نقطه ضعفت ر ...

دقیقا منم ۱۳ ساله ازدواج کردم مو به مو حرفاتو تایید میکنم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاش میتونستم حالم خیلی بده من سالم زندگی کردم سالم بزرگ شدم پاک حقم این رفتار نیست

به جای این حرفا که بیای تو نی نی سایت بزنی ،،،همون جا توام یه چیزی میگفتی که یه کم دلت خنک میشد 

حالا که با بی رحمی این حرف رو زد 

تو هم یه چیزی میگفتی بدتر از خودش !!!

عزیزم هیچکس ندارمخواهر برادر ندارم بابام معتاد بردمش کمپ بقیه هم درگیر زندگی خودشون

همون پدربزدگ یا دایی کسی 

یبار تویه حرفاشون بهش تذکر بدن

نداری هم خودت از حقت دفاع کن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بگو احتمالا شما مار هستی و در دامان افعی پرورش یافتی که اینگونه نیش میزنی.

عالی بود 

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

میفهمم چه ققققدر ناراحت و نا امید شدی...

شاید تا مدت ها حالت بد باشه...

اما منی که هفت سال از زندگی مشترکم میگذره و بچه هم دارم، بهت میگم که عادت میکنی...

زندگی همینه و تو بزرگ میشی. یاد میگیری اینجور وقتا چه جوابی چه واکنشی رو شوهرت بهترین تاثیر رو داره. مقابله به مثل، سکوت و قهر، بداخلاقی و دعوا ، گریه و رفتن تو فاز غم، و و و...

و بعد یاد میگیری نهاااایتا ۲۴ ساعت بعد همه چیزو فراموش کنی و به زندگی ادامه بدی...

عزیزم کاش میتونستم حالم خیلی بده من سالم زندگی کردم سالم بزرگ شدم پاک حقم این رفتار نیست

مگه بقیه حقشونه که باهاشون رفتارای خیلی بدتر میشه عزیزم؟

پدر من معتاده، البته نه معتادی که فکر کنی داغون باشه اصلا!!!!!

اتفاقا وضع مالی پدرم عالیه ولی متاسفانه به تریاک اعتیاد داره

خونه پدرم یه خونه بزرگ تو بهترین نقطه شهر جوری که کل خانواده همسرم دار و ندارشون رو جمع کنن اندازه ایوون خونه بابام نمیشه

من از ۱۸ سالگی بابام برام ماشین خرید و بهترین امکانات رو داشتم ولی پدر همسرم هیچ کاری برای بچه‌هاش نکرده و کلا آدم بی مسئولیتیه

اوایل ازدواج چندبار همسرم مسئله اعتیاد پدرم رو بهم سرکوفت زد و بهم گفت پدرت عملیه 

نمی‌دونی چقدر ناراحت شدم و چقدر دلم شکست

یکی دو بار اول نمی‌دونستم چطور جواب بدم و فقط گفتم ساکت شو دهنتو ببند

ولی دفعه سوم بهش گفتم مگه مال نداشته‌ی پدر تورو کشیده؟؟؟ داره می‌کشه تا چشم هرچی آدم گدا گشنه مثل تو و خانوادت دربیاد

پولش زیاده دوست داره دود کنه بده هوا

هرچی هست مثل پدر تو نبوده که ۸ تا بچه پس بندازه و هیچ کاری برای بچه‌هاش نکنه

به دخترش ماشین و بهترین جهیزیه داده به پسرشم خونه داده

بابای تو که معتاد نبوده مثلا چه غلطی کرده برای بچه‌هاش

دیگه از اون موقع دهنشو بستتتتتتتتت و هیچوقت این حرفو تکرار نکرد

همون پدربزدگ یا دایی کسی یبار تویه حرفاشون بهش تذکر بدننداری هم خودت از حقت دفاع کن

اتفاقا اصلا نباید کسی رو دخالت بده

بدترین کار اینه که دعوا با شوهرتو ببری پیش کس دیگه

باید یه نقطه ضعف از شوهرش پیدا کنه و به بهترین شکل جوابشو بده تا دیگه جرات نکنه این حرفو تکرار کنه

زورم بهش نمی‌رسه ظهر داخل هتل کتکاری شد

عزیزم یکم اطلاعات در مورد خانواده همسرت بده بتونیم یه جواب دندون شکن برات آماده کنیم بهش بگی

البته این دفعه دیگه گذشت

باید آماده باشی برای دفعات بعدی 

دقیقا چون می‌دونه بدبخت بی کسم

عزیزم با کس هم بودی خیلی توفیری نمی‌کرد

زندگی بچه بازی نیست که زود قهر کنی بری خودتو سر زبون بقیه بندازی

از این دعواها هم زیاد هست از الان براش آماده باش

تحت هیچ شرایطی هم به طلاق و قهر فکر نکن 

فقط بگو که مهریه‌ات کم نیست 

اگر مهریه‌ات زیاد باشه تا خودت خونه زندگیت رو ول نکنی بری خود خدا هم بیاد پایین نمی‌تونه طلاقت بده

پس نگران نباش