2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم میگفتم کاش تو خونه ی مردم بزرگ میشدی ولی شعور یاد میگرفتی ..منم جدا شدم فکرشم میکنم یه روزی ...

من نمیتونم به مامانم بگم چون طرفداری داماد می‌کنه بخاطر اینکه طلاقم نده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم خیلی خواهرانه و بعد از ۹ سال زندگی مشترک بهت میگم

شاید این اولین باری باشه که شوهرت نقطه ضعفت رو تو روت می‌زنه

ولی قطعا بار آخر نخواهد بود!!!!

این چیزی نبوده که بتونی ازش پنهان کنی ولی اینو بکن تجربه و تا جای ممکن هیچ نقطه ضعف دیگه‌ای دستش نده!

درضمن اگر می‌خوای این مسئله تکرار نشه، توام یه نقطه ضعف ازش پیدا کن و در جواب این حرفش بهش بگو

مردا تا وقتی بدونن هیچ کاری ازت برنمیاد و کاراشون هیچ تاوانی نداره تکرار می‌کنن

میگفتی آدم خونه مردم بزرگ شده باشه ولی با لقمه حلال🙂می‌تونه به حدی عصبیم کنه این مدل بیشعوریا که جو ...

زورم بهش نمی‌رسه ظهر داخل هتل کتکاری شد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم خیلی خواهرانه و بعد از ۹ سال زندگی مشترک بهت میگمشاید این اولین باری باشه که شوهرت نقطه ضعفت ر ...

دقیقا چون می‌دونه بدبخت بی کسم

عزیزم کاش میتونستم حالم خیلی بده من سالم زندگی کردم سالم بزرگ شدم پاک حقم این رفتار نیست

متوجه هستم عزیزم 

اشکال نداره گاهی افراد کلامی به زبان میارند که دلی نبوده

و نسنجیده بیان میکنند احتمال می‌ره همسرتون هم خودش عذاب وجدان گرفته باشه 

یک کم سرسنگین باش اما کشدارش نکن 

و در زمانی که همه چیز اوکی شد در مورد این موضوع باهاش اتمام حجت کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کسی داری یه گوشمالی حسابی بهش بده؟وگرنه خودت یبار حسابی شیرفهمش کن نزار فک کنه نقطه ضعفته

عزیزم هیچکس ندارم

خواهر برادر ندارم 

بابام معتاد بردمش کمپ بقیه هم درگیر زندگی خودشون 

چیکار کنم بدبختم حالم از خودم بهم میخوره تو مسافرتیم جایی ندارم برم قهر خونه پدر ندارم بابام کمپه

همیشه ک قرار نیست واقعا بری

ی جوری وانمود کن واااقعا میخای بری وانمو

مثلا بهش بگو حرفتو نمیتونم  نمیبخشم بگو اگ میدونی من خونه مردم بزرگ شدن مس بدرد تو نمیخورم

بعدشم بگو منو برگردون میخام برم 

کلا ته دلشو خالس کن قرار نیس ک بری واقعا

من نمیتونم به مامانم بگم چون طرفداری داماد می‌کنه بخاطر اینکه طلاقم نده

خیلی بده .. با مامانت حرف بزن حداقل در ظاهر نشون نده که شوهرت پر رو شه .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..