2777
2789
عنوان

خدایا خودت جوابشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 98 پست
ب همه اینا فک کردم ک اینقدر داغونم اینقدر از حرف ناحق خانواده شوهرم ناراحتم البته این بار اولشون نبو ...

خدا اونا رو لعنت کنه ک انقد بیشعور بیشرفن

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..
والا بخدا بچه بیاری خرج داره مریض میشه لباس میخاد و هزار خواسته...بچه وارد جامعه بشه خرج داره...بعد ...

چی بگم...🤦🏻‍♀️ خدا خودش کمکشون کنه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بچه ها خیلی معصومنو خیلی گناهشان ب گردن ماست اگر شرایطشون نداشته باشیم واونا رو وارد این دنیا ...

عزیزم منم یه زن هستم و واقعا معنی ناخاسته رو نمیتونم درک کنم 

کلی روش جلوگیری هست چرا میگید ناخاسته

عزیزم منم یه زن هستم و واقعا معنی ناخاسته رو نمیتونم درک کنم کلی روش جلوگیری هست چرا میگید ناخاسته

منم مثل خودت بودم اما الان هر کی میگه ناخواسته باورش میکنم 

امکان نداره ناخاسته باشه وقتی کلی روش جلوگیری هست مخصوصا وقتی شرایط بدی داشته باشی باید خیلی محکم جلوگیری کنی 

من دوسال ایودی داشتم 

و خوب بود 

بعد رفتم تو عشایری و واقعا نمی‌دونستم ک کوهنوردی یا کار سنگین برای ایودی ضرر داره . همون ماه اول  متوجه شدم ک پریود نشدم و فک میکردم کیست دارم و اصلا شک بارداری رو نکردم . و سونوگرافی برای کیست برای من تجویز شد چون دل درد شدید داشتم و وقتی رفتم گفتن ضربان قلب بچه می‌زنن و من خودم صدای ضربانش رو شنیدم وقتی ک فقط 6هفته و چهار روزش بود 

عجب شوهری داری...چیکار میکنه که خانوادش برات خونه پیدا میکنن پول اجارتم پدرشوهرت میداد؟

نه فقط 1500پول رهن مال هشت سال پیش بود ک پدر شوهرم داد 

ولی کرایه ماهی 50بود خودش میداد البته همونم شش ماه یه بار میداد از بس بی پول بود 

من دوسال ایودی داشتم و خوب بود بعد رفتم تو عشایری و واقعا نمی‌دونستم ک کوهنوردی یا کار سنگین برای ای ...

خود دکترا هم میگفتن این یه معجزه هست ک یه بچه با ایودی تا خود روز زایمان کنار هم باشند و بچه سقط نشده و 

شاید خیلیاتون ب این چیزا کمن میگم اعتقاد نداشته باشین 

نه فقط 1500پول رهن مال هشت سال پیش بود ک پدر شوهرم داد ولی کرایه ماهی 50بود خودش میداد البته همونم ش ...

چیکار میکنه؟50 تومن که چیزی نیست... فشار بیار بره کار کنه این که زندگی نیست بچه ها سختی بکشن که ایشون بهش سخت نگذره...

چیکار میکنه؟50 تومن که چیزی نیست... فشار بیار بره کار کنه این که زندگی نیست بچه ها سختی بکشن که ایشو ...

فشار آوردن چطوریه بچه ها تو رو خدا برام توضیح بدین ؟؟

من هر وقت حرف میزنم سریع عصبی میشه و کتکم میزنم میگه میخای بخا نمیخای برو خونه بابات 

فک میکنم طرز حرف زدن اشتباهه یا شاید م اون مشکل داره نمیدونم