2777
2789
عنوان

خدایا خودت جوابشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 92 پست
واقعا بچه ها خیلی معصومنو خیلی گناهشان ب گردن ماست اگر شرایطشون نداشته باشیم واونا رو وارد این دنیا ...

بزرگترین گناه اینکه بچه ی چیزی بخاد و نتونی واسش تهیه کنی..

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..
واقعا بچه ها خیلی معصومنو خیلی گناهشان ب گردن ماست اگر شرایطشون نداشته باشیم واونا رو وارد این دنیا ...

میدونم حرفام الان فایده نداره و دیگه زمان گذشته، ولی نگو سقط قتله. تو شرایط تو بهترین نعمت بود. بچهات الان دارن زجر میکشن از همچین پدر بدرد نخوری.

بچها تو بنداز گدرن پدرمادر خودت یا پدرمادر شوهرت تا بتونی بری سر کار. 

هرطور شده تحت پوشش کمیته امداد برو 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت مگه معتاده؟؟؟خودت زندگیت رو یه تکونی بده به حرفه درآمد زا تو خونه شروع کن مثل خیاطی یا آرایشگر ...

شهرک نیستم الان تو روستا هستم . تو این سرما فعلا ک هیچ کاری نمیشه کرد با دوتا بچه کوچک .تا ببینم سالهای دیگه چ میشه کرد فقط منتظرم یکم بزرگ تر بشن ببینم میتونم برم بیرون  کار کنم حداقل اگر باز بزار اگر نه هم ک دیگه نمی‌دونم . ک مطمئنم نمیزاره برم کار کنم بد دله

من که ترجیح میدم گناهش پای خودم نوشته بشه تا اینکه از گناه سقط فرار کنم بچه رو بدنیا بیارم تا هرروز عذاب بکشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ن شغل خاصی نداشت فقط کارگری می‌رفت ک اونم دوسه ماهی یه بار در حد چند روز

میدونستی و بله دادی هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میمونه بچه ها چ گناهی کردن اخع 😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دختری با روح بنفش💜 

عزیزم چرا با ی اومی که چشمش به دست باباشه عروسی کردی چرا قبول کردی از اول برات اون انباری خونت باشه 

به نظرم ببخشید بچه های تو بزرگ بشن ممنونت نیست که با این شرایط بزرگ بشم بچه ها بهشون بده بگو تا حداقل ی خونه با امکانات حداقلی برام نگرفتین نمیام چرا شوهرت کاری نیست معذرت میخوام تو این دوره حتی کارتون خوابها هم ۴۰یا ۵۰میلیون دارن چرا خودت کار پیدا نمیکنی تو محکوم به سوختن وساختن نیستی

نمی‌دونم تو شرایطی هستم ک دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط  

ب لطف و رحمت خدا امید وار بودم ک شرایطم بهتر بشه .

همش فک میکردم ب عذاب وجدانش و من حتی نمیتونستم ب یه مورچه هم آزار برسونم خیلی حساس بودم رو این چیزا 

من که ترجیح میدم گناهش پای خودم نوشته بشه تا اینکه از گناه سقط فرار کنم بچه رو بدنیا بیارم تا هرروز ...

والا بخدا بچه بیاری خرج داره مریض میشه لباس میخاد و هزار خواسته...بچه وارد جامعه بشه خرج داره...بعد بگی سقط گناهه و بچه بدنیا بیاری بعد بری شلوار واسش قرض کنی ..واقعا اشتباه بزرگیه

نمی‌دونم تو شرایطی هستم ک دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط ب لطف و رحمت خدا امید وار بودم ک شرایطم بهتر ...

لطفا جلوگیری کن و ی بچه دیگه بدبخت نکن و بعد نگو ناخواسته بوده و گناه داشته سقطش...ی بسته کا ن دوم بخر 15تومنه چن وقتتون میشه

والا بخدا بچه بیاری خرج داره مریض میشه لباس میخاد و هزار خواسته...بچه وارد جامعه بشه خرج داره...بعد ...

قرض کردم یعنی ب فکرش بودم ک تو این خونه سرد یکم کمتر  باهاشون سرد بشه . تا یکی دوماه بهم وقت میده 

والا بخدا بچه بیاری خرج داره مریض میشه لباس میخاد و هزار خواسته...بچه وارد جامعه بشه خرج داره...بعد ...

ب همه اینا فک کردم ک اینقدر داغونم اینقدر از حرف ناحق خانواده شوهرم ناراحتم البته این بار اولشون نبود .یه بار ک بچم مریض بود اسهال داشت میگفتن موز براش خوبه من دوتا موز قرضی براش گرفتم ک بخوره 

تا چند سال میگفتن این همش از مغازه ها قرض می‌کنه موز بخره خودشو تقویت کنه . ای خدا