2777
2789
عنوان

خدایا خودت جوابشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 91 پست

شوهرت مگه معتاده؟؟؟خودت زندگیت رو یه تکونی بده به حرفه درآمد زا تو خونه شروع کن مثل خیاطی یا آرایشگری یا بسته بندی اگه شهرک کارگاه یا کارخونه داره....سعی کن حداقل یه خونه معمولی داشته باشی با کمیته حرف بزن خیر دارن کمک میکنن وضع زندگیتنو ببینن

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت نمیتونی کار کنی ؟ کار کن و پس انداز کن، یه روز بچه ها تو بزار خونه مامانت ،برو شهر ، از قبل چندتا خیریه تو شهرتون پیدا کن ،برو به اونا آدرس بده تا بیان وضعیت خونه رو ببینن، خیریه به کار کردن شوهر توجه نمیکنه ،احتیاج باشه کمک می‌فرستن

بیخیال خانوما از اون حرف چند. روز گذشته منم اون موقع حالم خیلی بد بود ک این تاپیک رو زدم الان دیگه ف ...

هر کی ک میاد تو تاپیکم فقط میخام بگم من میتونم برای نذر یا شادی روح  امواتتون قرآن بخونم هر کی خواست بهم بگه 

قرآن خوندنم خیلی خوبه چون از بچگی خواندم و کلا زیادی مذهبی بودم .

برو خونه بابات ... واقعا

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یا خداآخه دختر خوب برا چی ازدواج کردی با همچنین آدمی و بچه هم اوردی

خیلی سنم کم بود خانوادش گفتن حمایتتون میکنیم ولی اونجوری ک باید نه 

مثلاً سالی یه بار یه پیراهن یا یه شلوار میخرم برای بچه من واسه تولدشون ک نمی‌گیریم فقط میگیم امروز مثلاً تولدشه 

یا چنتا تخم مرغ محلی میدان ب ما میگفتن بپزید برای بچه ها حمایتشون در این حد بود .

شوهرت مگه معتاده؟؟؟خودت زندگیت رو یه تکونی بده به حرفه درآمد زا تو خونه شروع کن مثل خیاطی یا آرایشگر ...

چند روز پیش ی نفر آدرس یه کانال کار در منزل رو برام فرستاد 

خیلی خوشحال شدم اما فک کنم کلاهبرداری باشه 

برام خیلی عجیبه که چطور با این شرایط ازدواج میکنین

حالا ازدواج هیچی، چطور با اون وضع بچه‌دار میشین

اونم نه یدونه بلکه بیشتر... من معتقدم 80 درصد مشکلاتو

آدما خودشون واسه خودشون میسازن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
کاش بچه دار نشیم وقتی شرایط بده

واقعا بچه ها خیلی معصومنو خیلی گناهشان ب گردن ماست اگر شرایطشون نداشته باشیم واونا رو وارد این دنیا بکنیم .

ولی من واقعا واقعا هر دوتا با داریم ناخواسته بود .و وجدانم قبول نمی‌کرد ک بخوام سقط کنم . چون قتل عمد حساب میشه و بدترین گناهه بازم