2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای گل😻💝

41 بازدید | 9 پست

چ میکنید☕

آب و هوای شهرتون چطوره🥶🌤☄️⛈️🌧🌨

نهار چی خوردین😋

شام چی دارین😅

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سررررد🥶

یک لیوان شیر خوردم

شامم که معلوم نیست

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سرده هوا 🥶سینوزیتم عود کرده از سرما 

تو راه دانشگاه رفتم یه کافه ای تنهایی اولین بار 😂یه کیک با قهوه خوردم مونده سر دلم 🤣😂

الانم سرمو با روسری بستم بخاطر سردرد دارو هم خوردم ، باید خونه رو تمیز کنم چند روز بعد ممکنه شوهرم بیاد ، بعد اگه وقت کردم درس میخونم ، واسه شام هم ماهی مزه دار شده دارم تو یخچال میذارم تو ایرفرایر 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
سرده هوا 🥶سینوزیتم عود کرده از سرما تو راه دانشگاه رفتم یه کافه ای تنهایی اولین بار 😂یه کیک با قهو ...

به به.. 

سعی کن یساعتی بخابی با انرژی و حال خوب پاشی کارات انجام بدی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
به به.. سعی کن یساعتی بخابی با انرژی و حال خوب پاشی کارات انجام بدی

میدونی امتحان کردم هربار که از راه میرسم خونه و یه چیزی میخورم ، میخوابم ، یا با گوشی ور میرم ، تا شب حال و حوصله ندارم ، ولی امروز میخوام امتحان کنم ببینم اگه تند تند بخوام کارامو انجام بدم و آخرش استراحت کنم اونوقت چی میشه 

الان یکم سردردم کم شده دارو اثر کرده میخوام از ترفند تایمر برای کارای خونه استفاده کنم ، تو اینستا دیدم تایمر رو ۲ ساعت میذارن و تند تند کارا رو انجام میدن بینش اگه بخوان استراحت کنن تایمر رو استپ میکنن 

امیدوارم بتونم کارامو تموم کنم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
میدونی امتحان کردم هربار که از راه میرسم خونه و یه چیزی میخورم ، میخوابم ، یا با گوشی ور میرم ، تا ش ...

من قهوه میخورم یبند کار میکنم بعد استراحت

ترفند تایمرم جالب بود 👏🏻