2777
2789
عنوان

خدایا خودت جوابشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 92 پست
اگه شهرستان هستین بگردین پیدا میشهولی اگه میتونین پس انداز کنین ی خونه بهتر اجازه کنینبا خانواده همس ...

من اینقدر توچادر زندگی کردم ک ب یه خونه خیلی معمولی هم راضی ام 

مردم حتی نمیزارن یه خار ب پای بچشون بره همین بهار و تابستونی ک گذشت شاید هزارتا خار ب پای بچه 1و نیم ساله من رفت ک همش پای برهنه می‌رفت تو خاک و خاشاک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شهرستان هستین بگردین پیدا میشهولی اگه میتونین پس انداز کنین ی خونه بهتر اجازه کنینبا خانواده همس ...

من  خودم حاضرم برم شهرکی ک خانواده پدر شوهرم هستن حتی بمونم تو یه دونه اتاقشون تا بلکم این شوهرم از خر شیطون پیاده شده و بیاد دنبالمون حتی یه خونه خیلی معمولی برامون اجاره کنه

امروز بهش گفتم میخام برم  خونه بابات  تا تو هم بیای ..گفت من نمیام سراغتون همین جا یه زن صیغه میکنم میمونم . 

برو کمیته امداد ،شرایط زندگیت بهشون بگومیان نگا میکنن و کمکت میکنناگه شوهرت اینقد بیخیاله چرا نمیری ...

بیخیال مادرم همیشه میگه نیاین قهر چون خودشون هم شرایطشون اوکی نیست و از نظر روحی هم تحمل ندادن دیگه از بس عذاب کشیدن. 

من خودم حاضرم برم شهرکی ک خانواده پدر شوهرم هستن حتی بمونم تو یه دونه اتاقشون تا بلکم این شوهرم از ...

نترس هیچکس صیغه همچین مردی نمیشه ک بی پوله،صیغه کردن خرج داره مگه الکیه

تو برو بمون البته اگه واقعا خانواده شوهرت معرفت دارن

اگه نه برو خونه پدر خودت

برو کمیته امداد ،شرایط زندگیت بهشون بگومیان نگا میکنن و کمکت میکنناگه شوهرت اینقد بیخیاله چرا نمیری ...

میگن باید خودش بیاد امضا کنه البته فک نکنم بهمون تعلق بگیره میگن بره کار کنه 

نترس هیچکس صیغه همچین مردی نمیشه ک بی پوله،صیغه کردن خرج داره مگه الکیهتو برو بمون البته اگه واقعا خ ...

ن اونجا هم. مطمئنم مادر شوهرم میخاد مخمو تلیت کنه برای همین تا حالا نرفتم 

بیخیال مادرم همیشه میگه نیاین قهر چون خودشون هم شرایطشون اوکی نیست و از نظر روحی هم تحمل ندادن دیگه ...

برو کمیته امداد

برا همسرت غذا هیچی درست نکن،لباساش نشور بگو خونه هیچی نداریم برو پول دربیار

نترس هیچکس صیغه همچین مردی نمیشه ک بی پوله،صیغه کردن خرج داره مگه الکیهتو برو بمون البته اگه واقعا خ ...

چی فک کردی تو فامیل ما چندین نفر زن صیغه کردن  اکثرا هم زنهای مطلقه بودن ک خسته شدن از بس کار کردن یا بهشون سرکوفت زدن از جدایی . البته سوءتفاهم نشه در مورد این حرفم فقط بعضیا اینجوری هستن  بقیه همه خوبن حتی از من هم بهترن ک خودشون رو از یه زندگی سمی آزاد کردن .

یه آدمایی هستن فقط منتظر یه فرصتن ک صاحب گیرشون بیاد بعدم مهریه و دادگاه و ...

بیخیال خانوما از اون حرف چند. روز گذشته منم اون موقع حالم خیلی بد بود ک این تاپیک رو زدم 

الان دیگه فراموشم شده بود اینقدر ک دقدغه دیگه داشتم پریروز رفتم دوتا شلوار گرم قرضی آوردم برای بچه هام فقط دارم ب این. فک میکنم پیش این خانم ک ب من قرضی داده شرمنده نشم .  خدایا کمکم کن . تو رو خدا دعا کنید شرایطم بهتر بشه