2777
2789
عنوان

خرید یلدایی عروس لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 61 پست
بگو عزیزم‌دوس دارم ب سلیقه خودم باشه ک بعد بتونم بپوشمش

اصلا نمیدونم چرا این کارو کرد خواهر شوهرم هیچ وقت دخالت نمی‌کرد حلقه نشون و سرویسمو خودم انتخاب کرده بودم الان نمیدونم چرا یهو فاز دخالت گرفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسم نفرستاد فقط سایزمو پرسید اصلا نگفت چه مدلی چه رنگی دوست داری

اهمیت نده .

به وقتش رفتی سر خونه زندگیت خودت انتخاب کن .تو هم هدیه بخر بهش نگو چه رنگی باشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

از کی برا پسر یلدایی میخرن؟؟؟باید با خودت میرفتن و بهت احترام میزاشتن. بگو من لباسام سایزاش متفاوته  دقیق  نمیدونم خودتون بخرید هر چی میدونید،چون معلوم نیس من چیزایی میخرید بپسندم و بپوشم

خب عزیزم بهشون بگید من سخت پسندم هر مدلی رو نمی پسندم ، بیا با هم بریم که منم خریدهای تو رو انجام بد ...

دیگه اونا داشتن می‌خریدن منم هیچی نمیگم بهش اون لباسا رو استفاده نمیکنم به جاش برای اونم خرید نمیکنم 

🤣🤣🤣 یادمه تو ی مناسبت من قبلش با همسرم رفته بودم مسافرت و اونجا من خودم ی بافت خریدم. یادم نیست پولشو همسرم داد یا ن. عقد بودیم.  بعد وسیله ها موقع برگشت از سفر رفت خونه مادرشوهرم. تو اون مناسبت همون بافت رو کادو کردن بهم دادن.🤪🤪🤪 فک کنم یلدایی بود یا شب اول اسفند. و تا مدتها میزدم تو روی هسمرم

زیاد سخت نگیر اسی.  اساس زندگی اینها  نیستن. فقط بهش تذکر بده.

برای چیزای پیش پا افتاده شیرینی یلدا را خراب نکن .یک یلدایی ها دیگه تکرار نمیشه .خوش بگذرون .

نمیدونم چرا خیلی ناراحت شدم 

قبلا هم یه بار برام کفش گرفته بودن که اندازه نشد فکر میکردم دیگه این کارو نکنه 

گلم دعواراه ننداز فقط هرچی گرفتن نپوشش بگوتوسلیقم نبود بعداین یادبگیره باخودت بره خریدنه باخواهرش

آره خودمم حوصله دعوا ندارم اگه چیزی بگم کلی داستان میگه واسم تصمیم گرفتم نپوشم لباسا رو و خودم برم چیز دیگه بگیرم و واسه اونم خرید نکنم 

مگه لباس و کفشو بدون حضور خود فرد میخرنکارشون که قشنگ نیست حالا شاید خوشت اومد خوشتم نیومد اصلا نپوش

همین دیگه اصلا شاید اون پالتو به من نیاد چطوری میشه بدون اینکه طرف بپوشه پالتو و کفش بگیرن 

یا شاید اون کفش تو پام راحت نباشه 

اصلا نمیپوشم اینا رو