2777
2789
عنوان

دست خدارا بگیر تا دنیا را فتح کنی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
وواقعاا چیزی ک خوندم واقعی بوده؟واای باورم نمیشهاینکه یکی مثل من بوده و خوب شده یعنی منم میشه ک خوب ...

اره عزیزم به خدا منم مثل تو دچار این بیماری بودم 

ودرکت میکنم 

منم پشت کنکوریم زیاد وقتت رو نمیگیره فقط یه دکتر طب سنتی خوب گیر بیار برو پیشش بگو این علائمو داری وبرای اصلاح مزاج اومدی ودرمان خشکی مغز

بهت دارو های طبیعی میده بعد ۴ماه نهایتا اگر خیلی وخیم باشی ۵ماه خوب میشی بهت قول میدم فقط همش رو انجام بده رها نکن حتما حتما 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

وواقعاا چیزی ک خوندم واقعی بوده؟واای باورم نمیشهاینکه یکی مثل من بوده و خوب شده یعنی منم میشه ک خوب ...

نمیدونم قرص حالت رو خوبمیکنه یانه چون تو باید از ریشه مشکلتو حل کنی مثل اینه که سردرد داشته باشی بری فقط قرص مسکن بخوری خب معلومه موقتیه خوب نمیشی بازم سرت درد میگیره

بعد کنکورت دیر میشه یا بدترم ممکنه بشی چون دوران کنکور خیلی بده اضطرابش تنهاییاش خستگیش همش باعث تحریک این وسواس میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم قرص حالت رو خوبمیکنه یانه چون تو باید از ریشه مشکلتو حل کنی مثل اینه که سردرد داشته باشی بری ...

مرسی از راهنماییت

دلم خواست اینم تعریف کنم واست

امروز خیلی تپش قلب داشتم نتونستم اصلا درس بخونم اعصابم خورد ک بود داشتم توی نینی سایت میچرخیدم ساعت ۸ بود ک دیدم یکی تاپیک زده سلام به یه امام(فک کنم امام زمان بود)من ک اصلا قبول نداشتم ولی همین طوری گفتم متن دعاش رو میخونم امام زمان اگه هستی آرومم کن .. و بعدش همین طوری توی نینی سایت بودم ک خیلی اتفاقی وارد این تایپک شدم و با شما آشنا شدم.. برای اولین بار بود ک چنین چیزی رو تجربه کردم.. ممنونم امشب بهم حس خوبی دادین اینکه قراره منم خوب بشم😇

اره عزیزم به خدا منم مثل تو دچار این بیماری بودم ودرکت میکنم منم پشت کنکوریم زیاد وقتت رو نمیگیره فق ...

فک کنم برای من همین الانشم دیر شده چون خیلی وقته درگیریم.. اوایل مثل شما بودم ی مدت باور میکردم باز شک ولی الان دیگه کلا به مرحله باور نداشتن رسیدم😕امیدوارم این حالتم هم قابل درمان باشه.. حتی از دوستام می‌پرسیدم شماهم همش راجب خدا شک میکنین و برام عجیب بود ک چرا برای اونا به اندازه من مهم نیست.. 

عزیزم لطف کردی ک جوابمو دادی و کمکم کردی .. امیداورم توی کل زندگیت خیر ببینی و هرچی میخواهی خدا بهت بده.. بخدا من اگه خوب شم کل عمر مدیونتم..  ببخشید پیامم طولانی بود و وقتتو گرفت💜😘

مرسی از راهنماییتدلم خواست اینم تعریف کنم واستامروز خیلی تپش قلب داشتم نتونستم اصلا درس بخونم اعصابم ...

عزززییییزززززم😍😍😍

منم قبل اینکه این جواب رو بدی تو دهنم بود این بنده خدا عجب دلش پاک و مقرب بوده که خدا منو واسطه خوش حال کردنش قرار داده به همون حضرت معصومه این توذهنم بود

یهچیزی بهت بگم منم پنج شش ماه پیش اون موقع که هنوز پیش دکتر طب سنتی نرفته بودم رفته بودم حرم حضزت معصومه سر قبر شهدای پرازوشهیده زهرا حسنی سعدی عکسشم توپروفایلمه 

باهاش درد ودل کردم گفتم ت که میدونی من چقدر ارادت دارم به خدا واهل بیت منو ازین تنهایی دربیار یه چیزی بهم نشون بده که اینقدر دلم نگیره که تنهام 

همون لحظه رفتم تو نی نی سایت بگردم دیدم یه نف. زده درمان وسواس فکری بهش پیام دادن گف منم یه نوع وسواس داشتم ولی از نوع مذهبی مثل شما نبود وسواس تو زمینه های مختلف بوده ولی فرقی نمیکنه میگف ۱ساله درمان شده و از راه حل درمانش میگف کهتو دوران کنکور اینا طبیعیه نگران نباش و.... اون لحظه وقتی فهمیدم یکی مثل من هستش که درکم کنه و این بیماری رو داشته باشه ودرمانش کرده باشه لینقدر خوشحال شدم همون لحظه از شهید تشکر کردم 🥹🥹

خداروشکر منم باعث انگیزت شدم گلم

فک کنم برای من همین الانشم دیر شده چون خیلی وقته درگیریم.. اوایل مثل شما بودم ی مدت باور میکردم باز ...

خواهش میکنم گلم 

منم دقیقا مثل خودت بودم به همون حضرت معصومه قسم این راهیوکه رفتم رو اگر بری درمان میشی فقط پیش دکتر طب سنتی خوبی برو هرجایی نرو تحقیق کن

💝🌹