2777
2789

هر نوع گوشتی کلا [مرغ _گوشت قرمز _جیگر سفید و سیاه و چرخ کرده و ..]

من در طول هفته فک کنم ۴ وعده میزارم خوبه یا زیاده؟!

برنجی هم سه چهار بار در هفته 

۲ وعده ماکارونی با سویا 

بقیشم سوپ و اش و خوراک لوبیا و عدسیو سوسیس تخم مرغی چیزی 

حس میکنم  مدیریتم خوب نیست

۲ نفریم باردارم فعلا

منم همینم. سویا ولی اصلا استفاده نمیکنم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هر روز ناهار برنجیم . گوشت و مرغ هم هر روزه مابینش یه وعده ماکارونی با سویا یا خوراک با تن ماهی میذارم . 

شبا ولی غذاهای ساده و قطعا بدون گوشت  مثل املت کوکو عدسی حتی گاهی نون پنیر اینا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما هر روز ناهار برنجیم . گوشت و مرغ هم هر روزه مابینش یه وعده ماکارونی با سویا یا خوراک با تن ماهی م ...

شوهر من برعکسه شبا باید غذایه سنگین بزارم واگرنه تا صبح ظعف میکنه هرچی میگم برات خوب نیس گوش نمیده متاسفانه عادت کرده 

اونوخ ماکارونی رو هم باید با چرخکرده بپزم😶

من از جوانه حبوبات مثل جوانه ماش یا عدس استفاده میکنم جای سویا 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
وعده گوشتی نمیخورم وگنمو به برنج و نون و.. معدم واکنش نشون میده زیاد نمیتونم بخورم

دورت بگردم میشه یه چندتا غذایه غیر گوشتی بگی 

اسمشونم بگی کافیه میرم سرچ میکنم 

هرچی میام بپزم توش گوشت هست

من از جوانه حبوبات مثل جوانه ماش یا عدس استفاده میکنم جای سویا

چه جالب من تو فیلم دیدم فقط 

همیشه دوست داشتم تست کنم 

مزه اش قشنگ میشه؟😁😁 

بعد چقد جوونه بزنه جوونه هارو بکنم؟ خود عدس یا لوبیارو چ کنم بندازم بره؟

چه جالب من تو فیلم دیدم فقط همیشه دوست داشتم تست کنم مزه اش قشنگ میشه؟😁😁 بعد چقد جوونه بزنه جوونه ...

خیلی خوشمزه میشه و مقوی نه از حبوبات جدا نکن که

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم