2777
2789

قبل همه این ها رفت پیش ی طب فیزیکی .دکتره با دستگاه نگاش کرده و با قطعیت گفته لخته خونه و فیزیوتراپی و قرص وچند تا دستور داد. ولی شوهرم دنبالش نکرد .چون شک داشت ک تومور باشه از طریق ارتوپد پیگیری کردیم

نه دیگه در این حد نیست.مشکل همسرتون چیه؟ دکتر چی گفته؟ غیر از پت اسکن جراحی یا کار دیگه هم داشتن که ...

سونوگرافی و اسکن هسته ای اسم خونریزی میارن.یا میپرسن ضربه نخوردی تصادف نکردی.نمیدونم چرا  

ام ار ای ک رفتیم مگه میشه توده باشه و تشخیص نده؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا از بهار پاهاش درد میکرد.گفتن مال دیسکهدردش کم بود .دیگه از اخرای تابستون درداش زیاد بود و هرشب. ...

پیش دکتر فوق تخصص بردید؟ یه چیزی که خیلی مهمه تشخیص و درمان به موقع بیماریه..بهترین جا برای تشخیص هر نوع تومور خوش خیم و بدخیمی بیمارستانهای تخصصی توی همین زمینه ست.مثل بیمارستان امام خمینی یا طالقانی.اینجاها رو رفتید؟

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
سونوگرافی و اسکن هسته ای اسم خونریزی میارن.یا میپرسن ضربه نخوردی تصادف نکردی.نمیدونم چرا ام ار ای ک ...

چون تشخیصها گاهی متفاوته و بدتر از اون اینه که تشخیص اشتباه داده بشه..منکه بارها سی تی اسکن و ام آر آی انجام دادم گاهی حتی همون گزارش اسکن هسته ای به درد نمیخورده چون دکترش خوب گزارش نداده یا حتی تشخیصش نادرست بوده.برای همینه که میگم دکتر فوق تخصص خوب و آزمایشگاه خوب برای اسکن یا حتی خون

بله فوق تخصص هست.تو بیمارستان میلاد کار میکنه و ب ما وقت داد

بیمارستان میلاد دکترهای خیلی خوبی داره ولی ترجیحاً وقتی اسم تومور میاد بهترین جا برای تشخیصش مراکز تحقیقاتی و درمانی برای همین مشکله مثل همون دوجایی که گفتم..اگه میتونید یه سر بزنید بد نیست..ویزیت اول یه کمی شلوغه ولی حتماً ارزش داره

دیگه نمونه برداری بیاد مشخص میشه دقیق؟

بله ولی یه کمی تعجب کردم چون اگه حتی یک درصد احتمال تومور بدخیم باشه نباید نمونه برداری کنن ولی ایشالا که خوش خیمه و همون توده های چربی باشه

ینی بدخیم هارو نمونه برداری نمیکنن؟ چرا؟

نه دیگه وقتی احتمال بدخیم باشه اجازه نمونه برداری نمیدن چون احتمال پخش سلولهای بدخیم بیشتر میشه..من اینارو میگم که خیالتون راحت تر باشه یه وقت نگرانیتون بیشتر نشه من عذاب وجدان میگیرم

نه دیگه وقتی احتمال بدخیم باشه اجازه نمونه برداری نمیدن چون احتمال پخش سلولهای بدخیم بیشتر میشه..من ...

میدونم خودمم شنیدم

خب از کجا باید بفهمنن بدخیمه وقتی نشون نمیده؟یکی مث شوهر من که اصلا معلوم نیست اون توده چیه چطوری باید عملش کنن وقتی ماهیتش معلوم نیست؟ 

میدونم خودمم شنیدمخب از کجا باید بفهمنن بدخیمه وقتی نشون نمیده؟یکی مث شوهر من که اصلا معلوم نیست اون ...

اینارو دقیقاً با همون اسکن هسته ای یا پت اسکن میتونن تشخیص بدن..جوابشو گرفتید یه نوبت هم توی طالقانی یا اما خمینی بگیرید ضرر نداره.اونام نظر قطعی بدن خیالتون راحت تر میشه

اینارو دقیقاً با همون اسکن هسته ای یا پت اسکن میتونن تشخیص بدن..جوابشو گرفتید یه نوبت هم توی طالقانی ...

این دکتره همه ازمایش هارو یه جا نوشت و گف برید انجام بدین

چیزی از ترتیبش و....نگفت

توی پت اسکن دقیق مینویسه بدخیم؟ یاخوش خیم اگه مطمئن شه

این دکتره همه ازمایش هارو یه جا نوشت و گف برید انجام بدینچیزی از ترتیبش و....نگفتتوی پت اسکن دقیق می ...

هم از روی آزمایش خون هم جواب اسکن بله میتونن تشخیص بدن..تخصص اون دکتر که پیشش رفتید چیه؟ با اون مشکل همسرتون مرتبط هست؟