2777
2789
دقیقا شیمی و جراحی و پرتو و سی تی اسکن و ام ار آی زیاد میرنواین پت اسکن که میگن بره استرسشون بیشتر م ...

بله هزینه پت اسکن خیلی زیاده.دیگه چاره ای نیست آبجی.بهرحال روند درمان یه مقداری زیاد و سخته

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا

شوهرم تو سونوگرافی قبل از نمونه اش بهش گفته خونریزی وسیع میبینم علاوه بر توده. ازش پرسیده صربه نخورده 

این اسکن هم قبل جواب میپرسید تصادف نکرده یا ضربه

بنظرت چرا اینو میپرسن؟ خیلی میترسم .ممکنه توده ترکیده باشه 

توده ممکنه در اثر فشار یاماساژ توی بدن بترکه؟

تا جایی که من میدونم ممکنه با نمونه برداری یا فشار پخش بشه ولی نه به این سادگیها..انشالله که هیچ توده بدخیمی نیست ولی قوی باشید..شما نقطه امن همسرتون هستید و دیدن استرس یا نگرانی شما ممکنه توی روحیه ش تاثیر بزاره

خونریزی چی؟ مثلا بافشار بترکه وخونریزی کنه

نه دیگه در این حد نیست.مشکل همسرتون چیه؟ دکتر چی گفته؟ غیر از پت اسکن جراحی یا کار دیگه هم داشتن که انجام داده باشه؟

نه دیگه در این حد نیست.مشکل همسرتون چیه؟ دکتر چی گفته؟ غیر از پت اسکن جراحی یا کار دیگه هم داشتن که ...

والا از بهار پاهاش درد میکرد.گفتن مال دیسکه

دردش کم بود .دیگه از اخرای تابستون درداش زیاد بود و هرشب. پاش ورم داره و درد میکنه. توده ای که از بیرون دراومده باشه نداره

ام ار ای دادیم گفت چربیه وهمه چیز سالم بود

دیدم خوب نمیشه رفتیم جراح گفت توموره

سی تی ریه دادیم سالم بود

نمونه دادیم ک یکشنبه میاد

پنج شنبه ام ار ای داره دوباره

و عکس هسته ای 

منتظریم نمونه بیاد ببینیم چیه