2777
2789
این واژه اسنیف و اسمایل و توضیح میدیدختر من نهم هست و تو مدرسه شون بردن هر قرصی ممنوع هست

اسنیف به کشیدن مواد مخدر با بینی میگن

اینام اومدن استامینوفن رو از راه بینی کشیدن 

اسمایل یک نوع پرسینگ بالای دندون هس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من ۳۲ سال.احساس حقارت کردم.بیشتر کلماتو نفهمیدم💔

🤣🤣🤣🤣ی سری با شوهرم نشسته بودیم ی کلیپ تو اینستا دیدیم هیچی از حرفاش نفهمیدیم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ی خانومه معلم بود امروز داشت میگفت تو مدرسه ی دختر افغان بود پنجم ابتدایی یا شیشم متاخل بوده مدرسه ن ...

دختر یازده ساله؟ مگه میشه؟ خدای من

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله درسته حرفتون ولی من والدین نیستم بازم انقدر این نسل روز به روز کلمات جدید اضافه میکنن ادم میمونه ...

اره دائما . متاسفانه سرعت این نسل خیلی بالاست . چون مغزشون بازتره آی کیوشون بالاتر از تجربه شون هست و انگار سن و بدن و میزان تجربه شون ازشون عقب تره . یهو می بینی انقدر جلو رفتن دور از جون رسیدن به پوچی و مرگ و همه چی در حالی که هنوز ۲۰ سالش هم نیست 🫥

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر یازده ساله؟ مگه میشه؟ خدای من

ترسناکه واقعا

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ترسناکه واقعا

اخه هرچی فکر میکنم دختر یازده ساله چجوری شوهر دادن اصلا چجوری رابطه دارن اخه 

بعد اون دوستاش چجوری اعتماد کردن 

باز تو مدرسه ما بودن همشون آدم حسابی 

خدا آدم بد رو از همه دور نگه داره و

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

استنشاق از راه بینی مثل مواد مخدر

اووه تازه باید استیفو واسه بقیه تعریف کنی🙄

من جای مسئولین مدرسه باشم به بابای دختره میگم دخترتو خودت جمع کن که مدرسه رو به گند نکشه.

نتیجه آزادی زیاد و ولنگاری همین میشه دیگه

بخدا.ی چیزایی این نسل بلدن، لغت نامه ی هیچ کشوری نیستن این واژه ها🤭🤭

کار ندارم زمان ما همه چی قشنگ تر بود

این همه اسم جدید ب چ درد میخوره

اخه هرچی فکر میکنم دختر یازده ساله چجوری شوهر دادن اصلا چجوری رابطه دارن اخه بعد اون دوستاش چجوری اع ...

افغان بوده اون ک شوهر کرده بود