2777
2789
وای اولین باره اسنیف رو شنیدم شما کلاس هشتمیا چه چیزایی بلدین

دقیقا ۲۸ سالمه نمیدونستم اسمش چیه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدم میاد تعبیر جنسیتی قائل میشه کشی بگه مراقب بچه هاتون باشین چه دختر چه پسر

دقیقا منی ک هم‌دختر دارم هم پسر میترسم از جفتش

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نه منم که مامان یه نوجوونم بلد بودم . 😊

یه کلیپ تربیتی گوش میدادم میگفت قدم اول اینه که زبون این نسل رو یاد بگیریم مای والدین 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

قشنگم ممنون که به اشتراک گذاشتی تو هم مواظب خودت باش . دختر من هفتمه امسال که وارد دبیرستان شده منم واقعا چیزایی دیدم و شنیدم که میترسم و تاسف میخورم به حال این بچه های مظلوم که درگیر این ماجرا ها میشن و انصافا مقصر بخش زیادیش والدین هستن به نظر من 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

به استنشاق مواد مخدر از راه بینی میگن اسنیف 

چجوری گل رو با بینی بالا میکشن؟ 

اینام اومدن همینکار با استامینوفن کدئین کردن

نه منم که مامان یه نوجوونم بلد بودم . 😊یه کلیپ تربیتی گوش میدادم میگفت قدم اول اینه که زبون این نسل ...

بله درسته حرفتون ولی من والدین نیستم 

بازم انقدر این نسل روز به روز کلمات جدید اضافه میکنن ادم میمونه باید همش در حال یادگیری باشه😅

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

ای کاش پدر مادرا بیشتر حواسشون به بچه هاشون باشه این ازادیو، روشن فکر بیان نکنن هیچ فرقیم دختر و پسر نداره هر دوتا در یک اندازه در خطر و معرض اسیبای اجتماعی هستن نمیدونم چرا مدیرا و معاونا سختگیری گذشته رو ندارن. واقعا اوج بی فرهنگی برای یه خونواده میتونه باشه که داخل مدرسه بچه شون با چنین تربیتی اینکارو کنه...

به استنشاق مواد مخدر از راه بینی میگن اسنیف چجوری گل رو با بینی بالا میکشن؟ اینام اومدن همینکار با ا ...

بله سرچ زدم متوجه شدم

پیرسینگ اسمایل چیه؟ 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥