2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 108 پست

🟠 مورد داریم طرف توی همین نی نی سایت با کسی آشنا شده که باهاش بالای ۱۰ سال اختلاف سنی داره و...

🟡 توی سایتی هم که استارتر گفتن خیلی ها میرن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا.اونم سایتی ک نه عکسی هست نه جیزی ک مشخص بشه اطلاعات طرف درسته.پروفایل همه مردا رو نگاه کنی ...

وای من یکبار برا کنجکاوی رفتم مردا همه حقوق های بالا منطقه انچنانی ….. جون عمشون ما هم خر آدم درست حسابی پولدار نیاز هست اونجا بره دنبال دوست دختر و زن بگرده همسون یه مشت هول هستن که دنبال سواستفاده هستن تو واقعیت سگ هم نگاهشون نمیکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این حرف شما هم خنده دار بود پسر مجرد به درد نمیخوره؟؟؟؟شاید کسی علاقه ای به ازدواج نداره خصوصا دوره ...

وا

گیرندگیتون در این حده یعنی؟!

پسر مجردی که تو سایت همسر یابی دنبال زن میگرده به درد نمیخوره

پسر مجردی که هیچکی زنش نمیشه واسه همین مجرد مونده به درد نمیخوره

بحث تاپیک درباره مجردایی نیست که دلشون میخواد مجرد بمونن

درباره مجرداییه که میخوان ازدواج کنن ولی نمیتونن

{ خانم هستم }
راستش خیلی اطلاعات کاملی درباره این سایت و افرادی که درش ثبت نام میکنن ندارم،ولی در کل به نظرم استثن ...

منم گفتم ۹۰درصد.اشتثنا هست ی درصدشون واقعا دنبال ازدواج هستن ولی بینه همون درصدی ک واقعا قصد ازدواج دارن خیلی کم پیدا میشه کسی ک واقعا بدرد زندگی مشترک بخوره.و بله ی درصدی ام هستن ک هم دنبال ازدواجن هم موقعیت خوبی دارن ولی خیلی کم.این جور سایتا درسته خوبه تو کشورای دیگه خیلیا از همین سایتا ازدواج میکنن ولی متاسفانه سایتای کشور مارو مریضای جنسی متاهلای ک دنبال صیغه کردنن میگردن آبروشو بردن ک نمیشه اعتماد کرد 

یه جوری هم میگه برید ثبت نام انگار سهام عدالته 😂،،،فرهنگ خونواده ها فرق می‌کنه هر کسی این مدل ازدواج و قبول نمیکنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
صدددددد سال مجرد میمونم نمیرم همچین سایت هایی

منم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
🟠 مورد داریم طرف توی همین نی نی سایت با کسی آشنا شده که باهاش بالای ۱۰ سال اختلاف سنی داره و...🟡 ت ...

موردش این بوده دختره بزگتر بوده یا پسره؟اگه پسره بوده تعجب نداره اینجا دختر ۱۵ ساله هست دنبال شوهر ۴۰ ساله هست با کمال میل و اشتیاق

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)