2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 108 پست
مامان چجوری با بابا آشنا شدی ؟:)آگهی شوهر یابی:)

یا خودش هی به آدم بگه هیشکی تو رو نخواست اومدی تو سایت آدم و حوا

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجبا😂😂😂همینا ک حضوری میببنن میان آدم حسابی نیستن چ برسه به سایتی

طرف با کلی آشنایی فامیلیو رفتو آمدو ی خانواده ی اسمو رسم دار میاد خاستگاری یکی بعد جند وقت ننه باباشم گردن نمیگیرنش ازدواج سایتیو خدا بخیر کنه فقط

موردش این بوده دختره بزگتر بوده یا پسره؟اگه پسره بوده تعجب نداره اینجا دختر ۱۵ ساله هست دنبال شوهر ۴ ...

پسره بزرگتر بوده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
واگیرندگیتون در این حده یعنی؟!پسر مجردی که تو سایت همسر یابی دنبال زن میگرده به درد نمیخورهپسر مجردی ...

والا طرف با سن بالا مونده بعد بیاد سایت ازدواج کسی هم نفهمه چیکارس بگن بسلامتی و مبارکی برید دنبال زندگیتون

آخه پسر حسابی مگه تو مجازی دنبال زنه

و حتی دخترم همینطور 

دختر خوب خودش هزاران خواهان داره

سایت هم معایب داره هم مزایا

به نظرم مزایاش اینه که دستت بازه توانتخاب کردن ومعیارهات رومیگی وقبل اینکه باطرفت هم صحبت بشی معیارهای طرفت رومیخونی وتحصیلات وشغلش دیه سری چیزهای ظاهریش رومیدونی(البته درصورت دروغ نبودن)

معایبشم اینه که خیلی هانقاب میزنن وبه نظرم اگه دختراحساساتی نباشه وسخت بگیره اونقدراهم بدنیست واقعا

والا طرف با سن بالا مونده بعد بیاد سایت ازدواج کسی هم نفهمه چیکارس بگن بسلامتی و مبارکی برید دنبال ز ...

اخه واقعا دختر فرق میکنه

تو این دوره زمونه دخترای خوب اکثرا خونه نشین شدن و کسی نمیبینتشون که بخواد خواستگاری کنه ازشون

ولی پسر تو خونه نمیشینه

خودش دس به کار میشه

پس پسری که به اجبار مجرد مونده واقعا مرد زندگی نیست

{ خانم هستم }
واگیرندگیتون در این حده یعنی؟!پسر مجردی که تو سایت همسر یابی دنبال زن میگرده به درد نمیخورهپسر مجردی ...

گیرندش فطعه فک کنم😁دقیفا مثل این میمونه که بگی تو ازدواج همشون وقتی طلاق میگرن بیگناهن و مورد ظلم بودن.این تو مردا خیلی خطرناکه چون ادمی که خسیسه سادیسم داره بدبینه یا خسیسه با ادم یا ادمای بعدی درست نمیشه.ولی طرف فکر میکنه نه اون زن بلد نبود من سیاست دارم درستش میکنم!!اخرشم با چشم باز خودشو میندازه تو چاه.

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
وای من یکبار برا کنجکاوی رفتم مردا همه حقوق های بالا منطقه انچنانی ….. جون عمشون ما هم خر آدم درست ح ...

دقیقا.من سال اول دانشگاه عضو شده بودم فک‌ کن۵یا ۶سال پیش همه حقوقا بالای ۳۰ملیونو.کارخونه دار.بعد مدل ماشینو نمیشه زد باید براساس قیمت میزدن همه زده بودن ماشین بالای ۵۰۰ملیون و ی میلیارد یعنی دوتا من پیدا نکردم بگن پراید داریم😕😕😕.تو توضیحاتو نوشته بودن دختر خانواده دار باحجاب و آفتاب مهتاب ندیده میخایم اونوقت هر دختری عضو سایت بشه ده تا ده تا بهش درخواست میدن پیام میدن شماره میزارن.ادم درست اونجا جیکار می‌کنه آخه 

اخه واقعا دختر فرق میکنهتو این دوره زمونه دخترای خوب اکثرا خونه نشین شدن و کسی نمیبینتشون که بخواد خ ...

نمیدونم ولی دختر خوبم سرکار میره. دانشگاه و... رفت و آمد داره تو دوست و آشنا معرفی میشه

پسرای فامیل هم عمدتا میرن خاستگاریش

دستش برا انتخاب همسر بازه