2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست
یدونه این کمم بود

همه جا رو فتح کرده بودیم یکی مونده بود این سایت🦦😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدددددد سال مجرد میمونم نمیرم همچین سایت هایی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

آدمایی تو‌ سایت ازدواج می‌کنن صددرصد یه مشکلی دارن حالا یا طرف قیافه نداره یا چیز دیگه وگرنه آدم درست حسابی تو واقعیت خواهان داره دیگه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همه جا رو فتح کرده بودیم یکی مونده بود این سایت🦦😂

😂😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

چرا؟

حساب کن دو روز دیگه هی بت بگه تو سایت آدم و حوا بودی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
یعنی انقدر ازدواج برات مهمه که بری تو سایت ثبت نام کنی؟بخواد پیش بیاد خودش میاد نیازی به این کارا نی ...

وا؟ 

پس چرا به دخترایی که خاستگار ندارن میگن برو سر کار ، برو تو اجتماع ، برای اینکه موردش پیش بیاد دیگه 

اینم یه طریقیه برای اینکه موردش پیش بیاد دیگه 

واسطه ی ازدواجن