2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 108 پست
آدمایی تو‌ سایت ازدواج می‌کنن صددرصد یه مشکلی دارن حالا یا طرف قیافه نداره یا چیز دیگه وگرنه آدم درس ...

این توصیف کلی گویی هم درست نیست البته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه پسر خوب کارش به اونجا نمیرسه

دختر خوب مجرد پیدا میشه چون دختر مجبوره وایسه خواستگار براش پیدا شه

اما پسرا منتظر خواستگار نیستن و اگه مجرد بمونن یعنی به درد نمیخورن

{ خانم هستم }
وا؟ پس چرا به دخترایی که خاستگار ندارن میگن برو سر کار ، برو تو اجتماع ، برای اینکه موردش پیش بیاد د ...

ثبت نام داوطلبانه تو سایت رو با رفتن تو اجتماع یکی میکنی؟؟شما تو اجتماع هستی میری به بقیه میگی من آمادم پیشنهاد ازدواج بدین بهم؟؟؟؟وقتی تو سایت ثبت نام میکنی یعنی مورد ازدواج میخوام 

اخه پسر خوب کارش به اونجا نمیرسهدختر خوب مجرد پیدا میشه چون دختر مجبوره وایسه خواستگار براش پیدا شها ...

این حرف شما هم خنده دار بود پسر مجرد به درد نمیخوره؟؟؟؟شاید کسی علاقه ای به ازدواج نداره خصوصا دوره الان که خیلی هم کم شده 

حالا همه کاراشونو دارن با اینترنت میکننا  دوست پسر و کارای بانکی و خرید ملک  و  دکتر واسه زایمانو   اسم واسه بچه و به ازدواج که میرسه اه و پیف میکنن 😁

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
اتفاقا اندازه انگشتای ی دستتم مرد درست حسابی توش پیدا نمیشه بیشترشون متاهلن

عکس پروفایلتون اولش شبیه ریحانه پارسا ست

ولی وقتی دانلود شد، یه خانم دیگه بود

خیلی جالبه 😅

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

۹۰درصدشون مشکل دارن.مردی ک مشکل نداشته باشه خودش همسر آیندشو پیدا می‌کنه یا خانوادش بهش معرفی میکنن.بعدم تو این زمونه ججور میشه ب مردی ک تو سایت باهاش آشنا بشی اعتماد کرد.

وقتی تو عمقش بری همین هست 

آدمی که تو واقعیت همه چیز تموم باشه یا حتی نرمال باشه اصلا یه اونجا نمیرسه که تو‌سایت دنبال شریک زندگیش یا حتی پارتنرش بره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اخه پسر خوب کارش به اونجا نمیرسهدختر خوب مجرد پیدا میشه چون دختر مجبوره وایسه خواستگار براش پیدا شها ...

اینو چند بار شنیدم خیلی هم باهاش روبه رو شدم مخصوصا اگه سنشون هم بالا باشه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
وقتی تو عمقش بری همین هست آدمی که تو واقعیت همه چیز تموم باشه یا حتی نرمال باشه اصلا یه اونجا نمیرسه ...

اره والا.اونم سایتی ک نه عکسی هست نه جیزی ک مشخص بشه اطلاعات طرف درسته.پروفایل همه مردا رو نگاه کنی همشون نوشتن مدرک فلان دارم خونه فلان جا دارم ماشین فلان مدل دارم.ادمی ک مشکل ارتباطی نداشته باشه ریگی ب کفشش نباشه مگه اینکه عقب مونده باشه از راهای دیگه نتونه با کسی آشنا بشه ک بره سایت همسریابی 

وقتی تو عمقش بری همین هست آدمی که تو واقعیت همه چیز تموم باشه یا حتی نرمال باشه اصلا یه اونجا نمیرسه ...

من اصلا این روش رو نمیپسندم

ولی اطرافم هستن دخترای ۴۰ سال به بالایی که در واقعیت خواستگاری های و آشنایی های زیادی انجام شد براشون و به نتیجه نرسیدن

دلیلش رو هم خودشون نمیدونن،و الان خیلی وقتا ناچار میشن به کمک گرفتن از معرف و آشنایی های این چنینی وگرنه بله اگر کسی در دنیای واقعی مورد مناسبش رو پیدا کنه که سراغ این روش نمیره

۹۰درصدشون مشکل دارن.مردی ک مشکل نداشته باشه خودش همسر آیندشو پیدا می‌کنه یا خانوادش بهش معرفی میکنن. ...

راستش خیلی اطلاعات کاملی درباره این سایت و افرادی که درش ثبت نام میکنن ندارم،ولی در کل به نظرم استثنا هایی هم وجود داره