2777
2789
عنوان

بچم سقط شد حالم خیلی بده چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 85 پست
اره بیچاره اون حالش بدتر دیشب کلی گریه کرد کارام میکنه بچه اولم سالم ب دنیا اومد الان ۳ سالشه میبینم ...

خدابرات حفظش کنه عزیزم بازم خداروشکر ماشاالله شما یکیشو داری من که هیچی ندارم و سه تام سقط کردم چی بگم؟من راضی ام به رضای خدا

بدون شک یه حکمتی توش هست که ۱۰ساله ازدواج کردمو هیچ بچه ای ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مداحی گوش میدم.قیافم شبیه زامبیا شده همین مدت کوتاه کلی ویار داشتم الانم با این خونریزی ک هیچی نموند ...

اتفاقا الان باید بیشتر غذاهای مقوی بخوری تا بدنت بتونه مقاومت کنه می‌دونم سخته ولی سعی کن یکم بخوری 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میشه جوشانده بگی چی بخورم .حالم خیلی بده.دل درد دارم کمر درد.هی میگیره ول میکنه.حوصله پیاده روی ندار ...

دم دست آویشن دارین ؟ توی نت بزنین گیاهان دارویی قاعده آور ، ببینین اللن چی داریدتوی خونه جوش بدید بخورید

دم دست آویشن دارین ؟ توی نت بزنین گیاهان دارویی قاعده آور ، ببینین اللن چی داریدتوی خونه جوش بدید بخ ...

آره دارم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ان شاللله که حالت بهتر میشه همسرت کنارت هست؟

انشااله زودی باردار بشی ی بچه سالم بیاد بغلت.

خیلی سخته سقط چون ادم بهش عادت میکنه صبح پا شدم حالت تهوع نداشتم  یادم نبود اصلا گفتم چجور الکی الکی بچم از دستم رفت و دوباره غول افسردگی قشنگ نشست رو گلوم گفت حالا ببینم الان خوبی بازم و دوباره گریه و غم و....

کاریو تایپ چیه تو خونه سقط کردی تو تاپیک دیشب بودی گلم من کلی خونریزی کردم دلم دردم میگیره ول میکنه ...

یه آزمایش ژنتیکیه.

آره توتاپیک دیشبت بودم شما فقط باید چیزایی که قاعده آوره بخوری و تحرک داشته باشی تا کامل دفع بشه من الان میتونم بگم که خونریزیم قط شده چون از بعدازظهر دیگه یه قطره ام نیومده تااین حد کم شده

اتفاقا الان باید بیشتر غذاهای مقوی بخوری تا بدنت بتونه مقاومت کنه می‌دونم سخته ولی سعی کن یکم بخوری

قیافم ببیننی هول میکنی لاغر پوکیده داغون

جون ندارم ب زور ب خاطر بچه اولم هی پا میشم از بس میاد بغلم میکنه میگه مامان پاشو

یه آزمایش ژنتیکیه.آره توتاپیک دیشبت بودم شما فقط باید چیزایی که قاعده آوره بخوری و تحرک داشته باشی ت ...

دقیقا چی خوردی عزیزم چند روزه خونریزی کم شد

خدابرات حفظش کنه عزیزم بازم خداروشکر ماشاالله شما یکیشو داری من که هیچی ندارم و سه تام سقط کردم چی ب ...

انشالله زودی ی بچه سالم خدا بهت بده .خدا یادش نمیره صبر و تحملت رو.

انشااله زودی باردار بشی ی بچه سالم بیاد بغلت.خیلی سخته سقط چون ادم بهش عادت میکنه صبح پا شدم حالت ته ...

مرسی عزیزم توام همینطور 

بالاخره دیگه چکار میشه کرد خدا به یکی زود بچه میده به یکی دیر میده به یکی هم اصلا نمی‌ده به یکی دیگه وقتی میده ازش میگیرتش ولی هیچ کدوم از ما حکمتی که تو کار خدا هست رو نمی‌دونیم قطعا خدا از همه نسبت به ما دانا تر و مهربان تره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
درد زیادی داره و دهانه رحم اسیب میبینه و بیشتر دچار عفونت میشن و دهانه رحم ممکنه زخم بشه و گاهی رحم ...

نه درد داشت نه بعدش مشکلی به وجود اومد  حتی متوجه نشدم کی تموم شد کلا سه چهار  دقیقه طول کشید ،دوستمم کورتاژ کرد مشکلی پیش نیومد براش الکیه این حرفا دکتر خوب باشه (نه عالی)هیچ مشکلی پیش نمیاد ,چون سقط داشتم به نظرم این همه صبر کردن وقت تلف کردن بیخوده

نه درد داشت نه بعدش مشکلی به وجود اومد حتی متوجه نشدم کی تموم شد کلا سه چهار دقیقه طول کشید ،دوستم ...

دکترم گفت ده میلیون با پول بیمارستان میشه ک برام قرص بزاره کورتاژ ک نه قرص واژینال براره