2777
2789
عنوان

بچم سقط شد حالم خیلی بده چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 85 پست
زعفرونو که گفتم شربت کردم.گل گاوزبانم که مثل چایی دم میکنی و توش نبات بنداز که طبعش خیلی گرم بشه بعد ...

الهی ک تا عید بیای بگی بارداری و خوشحال بشیم میشه انشالله خیلی کمک کردی هم دیشب هم امروز دعات میکنم قابل باشم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
معلومه که به دکتر هم خیلی ربط داره ،ابجی من پیش دکتر معروف استان عمل کردن ، طوری عملش کرد که دیگه نت ...

ای کاش اولش تحقیق میکرد ،ولی عفونت  چرا گرفته فکر نکنم ربطی داشته باشه به کورتاژ، کورتاژ های عمیق مثل کورتاژ های مول فقط شنیدم شاید آسیب رحمی ایجاد بشه ،بعد عمل برای عفونت نگرفتن  باید مرتب دوره داریی که تجویز میشه  بدون وقفه تکمیل کنه تا عفونت رحم نگیره یک ماه هم رابطه قطع بشه بهداشت رعایت بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووو چقدر زیاد ، دکتر های بیمارستان چطور ؟

بیمارستان دولتی نمیدونم این نرخ ازاد هست دکترش خیلی خوبه پول زیادیه.اخه چقد زمانبره مگه.یا بیمارستان یک روز بستری میکنن چقد گرون نظارت کو بعدم پزشکا مهاجرت میکنن!کمه این پول الان

گریه کنم بدو بدو دستمال میاره برام تا ببینه گریه میکنم بدو بدو میاد بغلم میکنه این بچه نبود ک الان س ...

خدا برات حفظش کنه

من چی بگم سنم بالاس باکلی دعا وتلاش باردارشدم آخرش هم سقط شد

نه بیمه سلامتم ک تاثیری نداره

بیمارستان دولتی بستری بشی هزینه دو شب از این کمتر میشه خب تازه هم قرص میدن هم سونو میکنن هم کورتاژ تازه تحت نظر هم سقط میکنی برو بیمارستان زنان زایمان بپرس ببین کدوم به نفعته

گریه کنم بدو بدو دستمال میاره برام تا ببینه گریه میکنم بدو بدو میاد بغلم میکنه این بچه نبود ک الان س ...

خب به خاطر همین بچه سعی کن زودی سرپا بشی دوباره دوباره با هم دیگه وقت بگذرونید بعدش که بهتر شدی چند ماه بعد دوباره اقوام می‌کنی برا نی نی دیگه😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الهی ک تا عید بیای بگی بارداری و خوشحال بشیم میشه انشالله خیلی کمک کردی هم دیشب هم امروز دعات میکنم ...

ممنونم دوست خوبم

کاری نکردم اینا تجربیات من تو سه تا سقط بود خوشحال میشم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.

انشاالله بحق فاطمه زهرا خدا اول به شما وبقیه وبعدم به من نظر کنه

خب به خاطر همین بچه سعی کن زودی سرپا بشی دوباره دوباره با هم دیگه وقت بگذرونید بعدش که بهتر شدی چند ...

مرسی عزیزم حرفات تاثیر داشت پاشدم کاچی درست کردم الان خوردم لباسم عوض کردم.خدا خیرت بده هرچی میخای بهش برسی

بیمارستان دولتی بستری بشی هزینه دو شب از این کمتر میشه خب تازه هم قرص میدن هم سونو میکنن هم کورتاژ ت ...

باشه ممنونم گلم مرسی از کمکت دوستم