2777
2789
عنوان

بچم سقط شد حالم خیلی بده چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 85 پست
خیلی حالم بده ی دقه از فکرش در نمیام

ان شاللله که حالت بهتر میشه 

همسرت کنارت هست؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم همسر من مشکل دارن و خودمم تنبلی خفیف دارم و چند وقت دیگه میخوایم ivfانجام بدیم اینو گفت ...

اخه من و شوهرم هر دو سالمیم چرا باید اصلا قلب نمیداشت ک از دستم بره.نمیدونم از فکرم نمیره.ب هیچ کسی جز شوهرم نگفتم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
چرا کورتاژ نکنه؟

درد زیادی داره و دهانه رحم اسیب میبینه و بیشتر دچار عفونت میشن و دهانه رحم ممکنه زخم بشه و گاهی رحم هم با این کار آسیب میبینه ، توی هفته های پایین راحت دفع میشه و بقایا با پیاده‌روی و خوردن دم کرده های گیاهی از بین میره 

نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم.اصلا حال روحیم خوب نیست.

اگه دوست داری و بهت آرامش میده قرآن پخش کن از تو گوشیت تو خونه یا کارایی انجام بده که حالتو خوب می‌کنه 

مطمئن باش خدا فراموشت نکرده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم.اصلا حال روحیم خوب نیست.

اون بچه اگه به دنیا میومد قطعا ناقص بود یا میتونست تو ماه های بالاتر بیوفته ،برو خداروشکر کن همین الان تکلیف خودشو روشن کرد

ان شاللله که حالت بهتر میشه همسرت کنارت هست؟

اره بیچاره اون حالش بدتر دیشب کلی گریه کرد کارام میکنه بچه اولم سالم ب دنیا اومد الان ۳ سالشه میبینمش داغون میشم یکی عین بچم از دست دادم.خیلی حالم بده‌

وای نگو تو خدا یعنی هرکی کورتاژ کنه دیگه بچه دارنمیشه؟ترسیدم🥺

نه اینجوری نیست که ، اما کورتاژ عوارض داره بعلاوه درد ، توی هفته های پایین با جوشانده و دارو و پیاده روی بقایا و جفت و ... همه دفع میشه و احتیاجی به کورتاژ نیس

اگه دوست داری و بهت آرامش میده قرآن پخش کن از تو گوشیت تو خونه یا کارایی انجام بده که حالتو خوب می‌ک ...

مداحی گوش میدم.قیافم شبیه زامبیا شده همین مدت کوتاه کلی ویار داشتم الانم با این خونریزی ک هیچی نمونده ازم

نه اینجوری نیست که ، اما کورتاژ عوارض داره بعلاوه درد ، توی هفته های پایین با جوشانده و دارو و پیاده ...

میشه جوشانده بگی چی بخورم .حالم خیلی بده.دل درد دارم کمر درد.هی میگیره ول میکنه.حوصله پیاده روی ندارم.

نه اینجوری نیست که ، اما کورتاژ عوارض داره بعلاوه درد ، توی هفته های پایین با جوشانده و دارو و پیاده ...

اصلا هیچ دردی حس نکردم چون بی هوشی کامل شدم

من به دکترم گفتم که بچه ی اولمه ومیگن کورتاژخوب نیس ولی اون گفت الکی میگن

اره بیچاره اون حالش بدتر دیشب کلی گریه کرد کارام میکنه بچه اولم سالم ب دنیا اومد الان ۳ سالشه میبینم ...

خب خداروشکر که همسرت هواتو داره امیدتو از دست نده 

منم خیلی نی نی دوست دارم هنوز که خدا بهم نداده اما خیلی دوست دارم دیگه این ماه خبری بشه می‌دونم اون حس عطشی که به چیزی داری وقتی از دستش میدی چقد سخته

اون بچه اگه به دنیا میومد قطعا ناقص بود یا میتونست تو ماه های بالاتر بیوفته ،برو خداروشکر کن همین ال ...

خدارو شکر اخه چرا ما ک جفت سالمیم.چقد من خواهش شوهرم کردم ک راضی بشه ی دونه دیگه بیارم دو ساله مداوم اعصاب خوردی خواهش ک اجازه بده باردار بشم تهش من موندم ی عالمه لحته خون