2777
2789
عنوان

بچم سقط شد حالم خیلی بده چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 85 پست
قیافم ببیننی هول میکنی لاغر پوکیده داغونجون ندارم ب زور ب خاطر بچه اولم هی پا میشم از بس میاد بغلم م ...

کوچولوت هم می‌دونه که چی شده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دقیقا چی خوردی عزیزم چند روزه خونریزی کم شد

من زعفرون و گل گاوزبون خودم و زیاد راه رفتم.شکم و کمرمم ماساژ میدادم 

امروز صبح زودم یه تیکه لخته به اندازه دوبند انگشت دفع کردمو کلا دل و کمرم آرون گرفت و خونریزیمم به کم ترین حد رسید که کلا بعدازظهر تا الانم قطع شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچولوت هم می‌دونه که چی شده؟

ن فقط میگه مامان دلش درد میکنه انقد بغلم میکنه بدتر میشه حالم هی میگه ی دونه دیگه ام از دستم رفت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نه درد داشت نه بعدش مشکلی به وجود اومد حتی متوجه نشدم کی تموم شد کلا سه چهار دقیقه طول کشید ،دوستم ...

معلومه که به دکتر هم خیلی ربط داره ،ابجی من پیش دکتر معروف استان عمل کردن ، طوری عملش کرد که دیگه نتونست بچه بیاره و تموم عفونت توی رحمش و لوله هاش پخش شد و چسبندگی شدید گرفت و ... . بعضی دکتر ها معلوم نیست چه طوری اسم در میکنن بعدم گند میزنن بعدم مگه میشه گردن بگیرن !!!

من زعفرون و گل گاوزبون خودم و زیاد راه رفتم.شکم و کمرمم ماساژ میدادم امروز صبح زودم یه تیکه لخته به ...

چجوری خوردی زعفروان دم کردی ب چی زدی خوردی گل گاو زبون چجوری خوردی

معلومه که به دکتر هم خیلی ربط داره ،ابجی من پیش دکتر معروف استان عمل کردن ، طوری عملش کرد که دیگه نت ...

خب دکتر من میگه ده میلیون میگیره تا فقط قرص بزاره داخل واژن همین ۵ میلیون بیمارستان ۵ میلیون دستمزد خودش

ن فقط میگه مامان دلش درد میکنه انقد بغلم میکنه بدتر میشه حالم هی میگه ی دونه دیگه ام از دستم رفت

چقد مهربونه خدا حفظش کنه براتون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
توکل به خدا عزیزم انشاالله تاعید باهم مامان میشیم و نه ماه بعدم به دنیا میان خستگیمون درمیاد

ایشالله.روحیم داغونه.با پای شکسته نمیشه راه رفت.حالا من جسمی داغون روحی داغون.تنها فقط شوهرم ک اونم میره سر کار.بازم خداروشکر بچم هست واگرنه ک نابود میشدم من جنبه ندارم واقعا

چجوری خوردی زعفروان دم کردی ب چی زدی خوردی گل گاو زبون چجوری خوردی

زعفرونو که گفتم شربت کردم.گل گاوزبانم که مثل چایی دم میکنی و توش نبات بنداز که طبعش خیلی گرم بشه بعد اگه لیمو خشک داری یه کم بریز که خوشمزه تر بشه و بزار دم بکشه و بعد بخور

چقد مهربونه خدا حفظش کنه براتون

گریه کنم بدو بدو دستمال میاره برام تا ببینه گریه میکنم بدو بدو میاد بغلم میکنه این بچه نبود ک الان سینه قبرستون بودم عشق این بچه منو سرپا نگه داشته بشدت بامزه هست

ایشالله.روحیم داغونه.با پای شکسته نمیشه راه رفت.حالا من جسمی داغون روحی داغون.تنها فقط شوهرم ک اونم ...

اگه به خدا توکل کنی و همه چیزو به خودش بسپاری ببین چجوری واست جبران میکنه.مطمئن باش اگه خدا صلاح زندگیتو نمیخواست این اتفاقا نمی افتاد دلتو به خدا بسپار ببین چجوری جسم و روحت آروم میگیره