2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم و حس میکنم ارثیه

چون مامانم و مامان بزرگمم همینجورین

و همینطور خواهر هشت سالم

همین الانم دچارشم و توی 7/8 ساعتی ک بیدارم نتونستم ی صفحه کتابم بخونم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چجوری خوب شدی میشه بگی

نوشخوار فکری زمامی ایجاد میشه ک کلی پرومده باز ذهنی داشته باشی! 

مشکلاتتو تو دنیای بیرون یا حل نکردی یا کاری از دستت برنیومده برای حلش. 

اینجاست ک ذهنت شروع میکنه.. 

باید سعی کنی اول مشکل اصلیتو پیدا کنی. پیدا ک کردی بشین بنویس از کجا باید شروع کنم؟ چ کارایی برای حلش انجام بدم؟ 

همین جوری تا تموم بشه، البته تو دنیای واقعی سعی من حتمااااا برای حلش قدم برداری تا توی ذهنت بسته بشه. 

نوشتن باعث میشه تخلیه شیم، اضلا هرچی ک ناراحتت میکرده یا میکنه رو بنویس اضلا بجای فقظ فک کردن شروع کن بنویس. 

گاهی اوقات میبنی نوشخوار فکری از عدم عزت نفس میاد. 

سعی کن در طول روز خاظرات روزانتو بنویسی، وقتتو پر کن، ورزش حتما داشته باش، یه خودت برس، اضلااااا تنها نباش. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
نوشخوار فکری زمامی ایجاد میشه ک کلی پرومده باز ذهنی داشته باشی! مشکلاتتو تو دنیای بیرون یا حل نکردی ...

من مثلا یکاری یکی ازم خواست نتونستم انجام بدم بهتربگم نخواستم انجام بدم به دلایلی حالا طرف فهمید وناراحت شد من دارم خودمو میکشم سراین قضیه انقدکه بهش فک کردم وخودخوری کردم روانمو بهم ریختم.چکارکنم بنظرت که ازفکرش درام

من مثلا یکاری یکی ازم خواست نتونستم انجام بدم بهتربگم نخواستم انجام بدم به دلایلی حالا طرف فهمید ونا ...

خب دلیلت چی یود؟ الکی فقظ خواستی ازرشر خودت بازش کنی یا واقعا شرایطشو نداشتی؟ 

گاهی اوقات ققظ لازمه اهمیت ندی همین! 

اینمه اون ناراحته بهجنم! البته قصدجسارت ندارما، ولی وقتس نتونستی دیکه لزومی ندتره ناراحت باشی، این یعنی دیکرانو به خودت ترجیح میدی ک این معنی رو میده اعتماد بنفس و عزت نفس پایینی داری. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
خب دلیلت چی یود؟ الکی فقظ خواستی ازرشر خودت بازش کنی یا واقعا شرایطشو نداشتی؟ گاهی اوقات ققظ لازمه ا ...

مرسی ازحرفات.واقعا همینجوریه همیشه دیگرانو به خودم ترجیح میدم که ازدستم ناراحت نشن نزدیکترین کسم که من خیلی کارا براش کردم الان سریه چیز بیخود سه ماهه جواب تلفن منو نمیده هزارتا کاربراش کردم ولی اون قدرندونست کلا اخلاق مزخرفی دارم دلسوزی الکی میکنم درصورتی که اونا یه درصدم بفکرمن نیستن اصلا ناراحتی من براشون مهم نیست