2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین با این وضعیت چیکار کنم من🙂⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 63 پست
شک نکن پا یکی وسطه

نمیدونم والا ما چن تا مشکل داشتیم. یکیشو الان مینویسم: 

من با یکی از رفیقاش بحثم شده بود و من به عشقم میگفتم حالا که من با فلانی بحثم شده توروخدا با فلانی نگرد من ازش خوشم نمیاد اونم از من متنفره چون باهم بحثمون شده. ولی عشقم می‌گفت نه تو اشتباه فکر می‌کنی اون از تو بدش نمیاد😐چن بار سر همین رفاقتش با اون آدم باهاش قهر کردم هر سری اومد جون منو و مرگ منو قسم خورد گفت دیگه با فلانی نمی‌گردم ولی باز رفت پیش اون پسره. این اواخر دیگه من گریه میکردم میگفتم نرو پیش فلانی من ازش متنفرم اونم از من متنفره چرا تو میری پیشش آخه. در نهایت باهاش کات کردم سر همین و بعد چن روز زنگ زد بم گریه میکرد می‌گفت برگرد منم گفتم باشه برمی‌گردم ولی باید با فلانی قطع ارتباط کنی. اونم گفت نه نمیتونم با اون نگردم😐😐منم دیگه بلاکش کردم‌.( بخاطر اینکه اون رفیقش معتاد و دختر باز بود و با منم بحث کرده بود ازش بدم میومد)

یکی دیگه از مشکلاتمون بد دهنی عشقم بود. به خودم و خانوادم توی دعوا ها فحش میداد و بعد پشیمون میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم هیچ وقت عقب نشینی نکن ما خانوما خیلی قوی هستیم پاش بیافته از صد تا مرد هم مردتریم

عزیزم توی پست بالا دوتا از مشکلات منو عشقم رو توضیح دادم میشه نظرتو بگی

بهترین کار کردی کات کردی آدم بی فرهنگ و بی شعوری بود

اینا تازه نصف بدی هاش نبود 

براش مادری میکردم از بس دوسش داشتم و در نهایت اون تو دعوا ها بم می‌گفت تو مگه چیکار کردی برام! 

خیلی دروغ می‌گفت . 

به خانوادش و خصوصا خواهرش خیلی وابسته بود و هرکاری میکرد که فقط مورد تایید خواهرش باشه خواهرش اگه اخم میکرد این میکشت خودشو. 

رفیقاش همه معتاد و هول بودن 

خودشم توی دعوا ها بدترین فحش های ناموسی رو  میداد به خودم و خانوادم بعدش میومد می‌گفت پشیمونم!

اینا تازه نصف بدی هاش نبود براش مادری میکردم از بس دوسش داشتم و در نهایت اون تو دعوا ها بم می‌گفت تو ...

عشقم پس شما خودت اونو نگه داشته بودی همون بهتر رفت اگه میموند خیانت هم بهت میکرد

عشقم پس شما خودت اونو نگه داشته بودی همون بهتر رفت اگه میموند خیانت هم بهت میکرد

جدی؟

فقط با خودم میگم پس چرا چن ماهه اول رابطمون اخلاقش خوب بود و همه کار برام میکرد ولی بعدش این اخلاقای بدش رو شد :)

جدی؟فقط با خودم میگم پس چرا چن ماهه اول رابطمون اخلاقش خوب بود و همه کار برام میکرد ولی بعدش این اخل ...

همه همینن اولش خوبن بعد که رابطه عادی شد ذاتشون نشون میدن برای همین تو ازدواج هم میگم بذارید چند سال بگذره بعد بچه دار بشید

همه همینن اولش خوبن بعد که رابطه عادی شد ذاتشون نشون میدن برای همین تو ازدواج هم میگم بذارید چند سال ...

مرسی عزیزم 

حق با شماست 🥲

ببخش زیاد حرف زدم شرمنده . مرسی که گوش دادی و کمکم کردی خدا خیرت بده 

مرسی عزیزم حق با شماست 🥲ببخش زیاد حرف زدم شرمنده . مرسی که گوش دادی و کمکم کردی خدا خیرت بده

نه عشقم چه حرفیه،رو اینکه یه برنامه خوب و درست برای زندگیت بچینی فکر کن ضمنا هیچ وقت برای هیچ مردی مادر نباش

نمیدونم والا ما چن تا مشکل داشتیم. یکیشو الان مینویسم: من با یکی از رفیقاش بحثم شده بود و من به عشق ...

ببین بد دهنی رو که واقعا مشکله اگه به خانوادت فهش می‌داده ولی این قضیه دوستش به نظرم به شما ربطی نداره اصن شما چرا بری با دوستش دعوا کنی ؟ چرا به خاطر دعوا تو دوستش  ، دوستش رو بزاره کنار هیج ربطی به اون نداره اصلا ، و دیگه هم اگر واقعا دوستت داشت دوستش رو کنار میزاشت 

البته من بعضی موقع ها انگار دو قطبی میشم هم حق میدم و هم حق نمیدم الان تو اون وضعم😂

نه عشقم چه حرفیه،رو اینکه یه برنامه خوب و درست برای زندگیت بچینی فکر کن ضمنا هیچ وقت برای هیچ مردی م ...

بله حتما باید یه برنامه درست بچینم و سبک زندگیم رو تغییر بدم . ممنون از کمک شما 

👌🏼دقیقا نکته ای بود که من تو این رابطه یاد گرفتم نباید برای مردی مادری کرد