2777
2789

۲۰سالمه.دیپلم هستم و نمیتونم دانشگاه برم.شاغل هم نیستم.وارد رابطه ای شدم که پسر به شدت عاشقم بود کلی خاطره ساختیم و به طور ناگهانی رفتارش سرد شد و رفتاراش کلیییی اذیتم کرد.بارها بهش فرصت دادم عوض نشد و مجبور شدم رابطه رو کات کنم. بعد از اون ، میگرن و افسردگی گرفتم.وزنم به شدت کم شده و۴۵کیلوام. هیچ خاستگاری هم ندارم و همه رفیقام ازدواج کردن فقط من بینشون زندگیم اینقدر نابود شده و از عشق هم شانس نیاوردم:) حالا هم میگرن دارم هم افسردگی هم بی اشتهایی

چیکار کنم بنظرتون؟🙂

دلم میخواد برم پیش روانشناس ولی هزینه ش خیلی زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چیزهای کوچیک سرگرم کن خدتوسعی کن کارای کنی ک بفهمی دوست داشتن خدت از همه چیز مهم تره

واقعا ناامیدم دیدم نسبت به عشق و جنس مخالف کاملا عوض شده حس میکنم هیچوقت دیگه قرار نیس کسی عاشقم شه :)

کارهای هنری خیلی ارمش بخشه 

ورزش هم همینطور 

میتونی یه هنری مثل شیرینی پزی یا شمع سازی یاد بگیری و ازش درامد هم کسب کنی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اولا سنی نداری هم سن و سالهای شما هم به نظرم اشتباه کردن ثانیا به نظرم برای خودت یه برنامه ریزی درست داشته باش،برو باشگاه برو یه چیزی آموزش ببین با دوستانی که مجردن و هم دوره ی خودت قرار تفریح بذارید،اگه تونستیشاغل شو

واااا عزیزمممم به خاطر یه پسررر ؟ ول کن بابا ببین اون نیمه گمشده‌ ت نبوده و تو سرنوشتت نبوده اگر تو سرنوشتت بود هیچوقت اینجوری نمیشد بهش فکر نکن و منتظر کسی باش که تو سرنوشتته

شمع درست کن فیلم کمدی نگاه

آشپزی کت قدم بزن بیرون تنهایی آهنگ گوش بده تو ی پارک بشین مردم رو نگاه کن ببین زندگی در جریان بچه ها رو نگاه ک بازی می‌کنه ی جا آروم پیدا کن بر خدت پاتوق کن ساعت خوابت تنظیم کن شبا دیر نخاب کتاب بخون مدیتیشین کن

بهش فکر نکن از همه جا بلاکش کن عکس‌اش بپاک

واقعا ناامیدم دیدم نسبت به عشق و جنس مخالف کاملا عوض شده حس میکنم هیچوقت دیگه قرار نیس کسی عاشقم شه ...

نگران نباش این حست مقطعی انشاءالله یه حس حقیقی میاد سراغت با یه آدم درست که لایقت باشه