2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین با این وضعیت چیکار کنم من🙂⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا سنی نداری هم سن و سالهای شما هم به نظرم اشتباه کردن ثانیا به نظرم برای خودت یه برنامه ریزی درست ...

والا اینا همه توی ۱۵ نهایت ۱۶ سالگی ازدواج کردن وقتی اونارو میبینم میترسم که نکنه کسی عاشقم نشه:) با اینکه قیافم خوبه دستپختم خوبه و...

مرسی عزیزم 

واسه بی اشتهاییت نمیدونم والا من خودم ۴۰ کیلو هستم و بی اشتها و واسه افسردگی کتاب بخون کتاب افسردگی نهفته شنیدم خوبه برای کمال گرایی و این چیزاست و پیاده روی روزی نیم ساعت چایی زعفران یا شربت گلاب زعفران بخور 

والا اینا همه توی ۱۵ نهایت ۱۶ سالگی ازدواج کردن وقتی اونارو میبینم میترسم که نکنه کسی عاشقم نشه:) با ...

بابا بیخیال فکر کردی ازدواج کردن تو این سن هنره ببین خیلیا تو همین سایت مشکل دارن،سعی کن اول خودتو مستقل و قوی کنی،سعی کن پیشرفت داشته باشی ناخودآگاه یه مرد خوب و لایق میاد سمتت

واااا عزیزمممم به خاطر یه پسررر ؟ ول کن بابا ببین اون نیمه گمشده‌ ت نبوده و تو سرنوشتت نبوده اگر تو ...

آره اجی آخه خیلییی ادعای عاشقی میکرد و پیگیرم بود بعد از ۶ ماه یهویی عوض شد دیگه همش من پیگیرش بودم و... کارایی که دوست نداشتم رو انجام میداد بعد من بحث میکردم گریه میکردم حتی انقد عصبی میشدم که جیغ میزدم میگفتم انقد منو عصبی نکن ولی اون خیلی ریلکس بود براش مهم نبود عصبانیتم. در صورتی که اوایل رابطه خیلییی حواسش به من بود اگر خار می‌رفت توی پام اون دردش می‌گرفت انگار