2777
2789

برادرم قراره سه روز پیش من بمونه مادرم فردا داره دانش آموز هاشو میبره اردو نمیخواست بره ولی بهش مرخصی ندادن🤦‍♀️

خواهرمم دانش آموز همون مدرسه اس داره میره 

من باید برادرمو نگهدارم 

به مامانم لطفا توهین نکنین خودش از اینکه باید بره به شدت ناراحته 

من نه ماهه داداشمو تر و خشک میکنم بیشتر کار هاش بامنه مادر پاره وقتشم😂 و کاملا بلدم ولی از صبح استرس گرفتم نمیدونم باید چی واسش غذا درست کنم مامانم همیشه درست میکرد

یه کمم سرما خورده نمیدونم باید چیکار کنم مامانمم خودش استرس داره نمیخوام بیش از این تو دلشو خالی کنم 

ملزومات نگهداری بچه چیه؟ شبا هم داداشم پیش مامانم میخوابیده نمیدونم باید چیکار کنم 

خیلی استرس دارم🥴

اگه میشه چند تا غذای راحت هم بگین واسه ناهار فردا🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو از مامانت بپرس😐

اگه میشد میپرسیدم 

الان اصلا خونه نیس🤦‍♀️ رفته کار های فردا رو انجام بده از صبح وقت سر خاروندن نداره 

دارم میگم نمیخوام بفهمه استرس گرفتم خیر سرم کلی قپی اومدم گفتم بلدم حالا دست چپ و راستمو گم کردم🤦‍♀️

اخه نمیدونم مواد در دسترست چیه که ناهار بگم...

ولی تو نت سرچ‌کن غذای مخصوص نه ماهه ها اونایی که مزش برای خودتم جالبه درست کن یکمم زیاد درست کن که خودتم بخوری ...

با یکی از اقوامم هماهنگ باش که اگه کاری پیش اومد بهش بگی .میدوونم از پسش برمیای به خوبی ...چند سالته؟

استرس نداشته باش... فقط چهارکشمی مواظبش باش

سرلاک... حریره بادوم... سوپ... آبگوشت... پوره سیب و گلابی... فرنی و... 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹