2777
2789
عنوان

ایده برای دکوراسیون منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 57 پست
میز و مبلمان ست باشه و ابعاد جمع و جور داشته باشن خیلی قشنگ میشه میدونی درب سرویس که باز میشه رختکن ...

من خودم مبل ال دوس ندارم زود قدیمی و خسته میشم ازش

خصوصا این که مبل ال ها معمولا راحتی هستن و بزرگ

میز نهار خوری و مبلمان ست باشه

اگر اونجا مستقیم درب دسشویی نیس خب خوبه برای میز غذا خوری،باز خودت از نزدیک میبینی ۶یا۸نفره بگیر

یه کنسول جمع و جور (بزرگ نباشه باریک باشه بیشتر تزیینی)بزار همون دیواری که میگی چیکارش کنم و رنگ دیوار ساده به نظرم بهتره(میتونی رنگی غیر از سفید بزنی مثلا یه چیزی ک ب مبلت بیاد)و روی کنسول دوتا وسیله آنتیک بزاری

مبل هم اگر خیلی جا نداری میتونی نیم ست بگیری برای همون سمت اشپزخونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تی وی همینجا خوبه میتونی دیوار پشتش یه قسمتش(کامل نه)نه از این ترموال بزنی

پرده این قسمت هم اگر جا داره کامل تر بزنی و ادامه بدی(خط بنفش)بهتر میشه چون اینجوری تو چیدمان تقارن بیشتری بهت میده

بعد یه مبل۳نفره(خط زرد)میزاری جلو پرده ها دقیقا وسط(کنار مبلت بین تی وی و مبل باز فضا داری میتونی مثلا گل بزاری،یا یک مبل (خط سبز)

روبروش هم۳نفره (خط زرد)یا میتونی دوتا تک(خط نارنجی)بزاری این سمت و یه میز وسطشون

جلو کانتر هم میتونی ۳نفره یا دوتک یا حتی اون عکسی که حالت نیمکت بود بزاری ولی باید فاصله بدی از کانتر

جلو کانتر اینجوری انقد بزرگ و چسبیده به کانتر خوب نیس

به نظرت داخل اتاق یه فضایی درست کنم اینها رو بزارم یا کلا میگی بدم پشت بام 😂

اول از همه سعی کن از جلوی چشم دورشون کنی که حساسیت همسرت کمتر بشه مثلاً ببر بذار گوشه اتاق خواب 😂

کم کم نابودشون کن😂😂😂

بعد از چند وقت اگه همسرتون راضی شد حذفشون کن یا بذار رو پشت بوم

اگه بعضی چیزاش غیر ضروری هستن فکر می‌کنی به درد نمی‌خورن ردشون کن برن

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

آره دقیقاً منظورم همین مدل مبله ولی اون سمت راستیا که چستر داره از اونا نخری  خیلی فضا می‌گیره

می‌تونی مبل نئوکلاسیک پنج نفره انتخاب کنی و جلو سرویسهات به عنوان هال یا پذیرایی بچینی

من خودم باشم ترجیح میدم فضای نشیمن جای تلویزیون یه مبل ال بخوره مثلا ۷ نفره😍

هیچ اشکالی هم نداره اگه جلو کانتر مبل بخوره مهم اینه فاصله ش حفظ بشه

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
آره دقیقاً منظورم همین مدل مبله ولی اون سمت راستیا که چستر داره از اونا نخری خیلی فضا می‌گیره می‌تو ...

درسته گستر خیلی جا میگیره نگیر

منظورم مبلمان نئوکلاسیک هست که هم مجلسیه هم جمع و جور

این دکور هم به نظرم قدیمی شده(خط نارنجی)طبقه ها بردار بجاش میتونی چیز دیگه ای کار کنی

گل بزرگ و بلند مثلا یا مجسمه بلند(برات عکس میزارم)

اون دیوار هم که خط ابی زدم.....اگرررر روی کنسول اینه گذاشتی که هیچ

اگر نزاشتی میتونی روی اون دیوار فقط یه تیکه اینه دکوراتیو کار کنی

یا اون دیوار (خط ابی)بسته به وسایل روی کنسول میتونی رو اون دیوار بشقاب‌های دکوری یا یه تابلو بلند و کشیده بزنی

این دکور هم به نظرم قدیمی شده(خط نارنجی)طبقه ها بردار بجاش میتونی چیز دیگه ای کار کنیگل بزرگ و بلند ...

عکسی که دقیق مناسب فضات باشه پیدا نکردم

ولی جای اون دکور چند طبقه برات باغچه کار میکنن با سنگهای سفید قلوه ای و نور پردازی،داخلش گل مصنوعی یا طبیعی بلند میتونی بزاری یا کاکتوس

این دکور هم به نظرم قدیمی شده(خط نارنجی)طبقه ها بردار بجاش میتونی چیز دیگه ای کار کنیگل بزرگ و بلند ...

اینم بشقاب دکوراتی‌و

البته انتخاب تزیینی و دکوراتیو(اینه،گل،بشقاب و....)خیلی بستگی به بقیه چیزا داره تو انتخابشون و استفادشون باید دقت کنی که یوقت زیاده روی نشه