2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 11948 بازدید | 231 پست
اکسیژن ب مغر نرسیده یا ضربه خورده ب مغز؟؟؟؟ اگ اکسیژن نرسیده باشه متاسفانه نباتیه مث داداشم.. اگ ضرب ...

نباتی باشه امکان برگشت نیس.. مگر خدابخاد تابا بالارفتن سن ازبین برن... ضربه مغزی و کما برگشت داره.... نه کما،، نه نباتی،،، هیچکدوم امکان اهدای عضو نداره.. فقط مرگ مغزی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

پاهاش،، دستاش چجوری تکون میده؟؟؟ گلوش سوراخه؟؟؟؟؟؟ سوند معده داره؟؟؟ تشک مواج زیرش پهن کردین؟؟؟ ضرب ...

یک طرف بدنش که فعلا از کار افتاده 

اونطرفش رو اگه مسکن نزنن خیلی تکون میده و انگاری درد داره

بعله گلوشم سوراخه برا تنفس 

غذا هم ان جی از دهنش رد کردن و بهش میدن 

شما شرایط مریضتون چطوره 

هوشیاریش رو چند مونده ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخیر فقط اونجا که گفته چی بخرم بیارم خداست مثلا مزاحم نباشه بعدهم از خدمات باشه نیستی شوهرت رو تنها نمیزاره...اون می روزم بهونه بیارید عهد داریم میریم بیرون مثلا ..بعد فرداش شوهرت زنگ بزنه بگه بیاه

دارک نیست شبایی نیستم هر چی پسره تو فامیل جمع میکنه میارهاگ اینحا چجوری بهتون بگم انگار اینجا خونه ...

استارتر چرا اینقدر منفعلی تو؟؟؟ خب چند تا بهونه جور کردن که کاری نداره!! 

اولا که ماشینتون رو بذارین تو خونه که نبینه نیستین .بعدشم به شوهرت بگو وقتایی که من نیستم یه شب درمیون برو بیرون یا خونه مامانت و اگه داداشم زنگ زد بگو نیستم ...آخر هفته ها هم برنامه بریز پنجشنبه هاش رو برو خونه مامانت و از قبل هم بهش بگو آخر هفته میایم پیشت...عصر جمعه ها رو هم با شوهرت بزنین بیرون و هرکی زنگ زد بگین نیستیم...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نمیخام سرد بسه بخدا دوستش دارم ولی دلم میخاد بفهمه منم نیاز دارن تنها باشم با شوهرم با خودم اصن شای ...

اینارو اگه جلوشون واینستی و همین جوری عادت کنن بیچاره میشی ها!!! دیگه خونت تا ابد پاتوق پسرای فامیله!!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

فقط به حالت غبطه خوردم که شوهر خوبی داری.داداشم سال ۹۸ میخاست بیاد خونم شوهرم نزاشت گفت کرونا میاره .از اونموقع دیگه داداشمو ندیدم رفته خارج.شوهر نامردم نزاشت بیاد 

...