2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 113 پست

من قضاوت نمیکنم حالا کاریم ندارم 

ولی ببین بی سیاست بازی و ساده بازی درنیارین 

یه زنه عاقل میدونه نباید هیچ موقع خودش و بین شوهرش و مادرش قرار بده شوهره نمیتوونه هیچ کدوم ول کنه پس با این کارا و حسادتا ففط خودش و از چشم میندازه 

درسته سخته ولی خب باید رو خودش کار کنه 

تو باید خوشالم باشی شوهرت و دوس داره پس محل نمیداد غصه اش و میخوردی خوب بود ؟ 

این سیاسته بنظرم 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
خدایی این تیپ رابطه بعد ازدواج خجالت اوره من باشم اذیت میشم سوپ و ماهیچه درست کنه بیاره یا میوه برای ...

خیلی افتضاحننننن خیلی.. انگار  قیامت شدهههه

حالا محبت الکیههه ها .. از لج من  یا بخاطر پولاشه 

فک کردی  خودش  حساب  کرد واس درمانگاه؟؟؟ ن شوهرم 

اومد یجوری بردش  گفم حالااااا بهش میرسه و..

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قضاوت نمیکنم حالا کاریم ندارم ولی ببین بی سیاست بازی و ساده بازی درنیارین یه زنه عاقل میدونه نبای ...

دوسش نداره   با دعاااا و جادو  زندگیمو  بهم ریخته 

بارها  خاسم برم  شوهرم گریه کرد بمون 

گف بچه  میخام  گفم خودت بچه  ای 

بخدا  بیمار بود  هی میگف ماماننن مامان

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من قضاوت نمیکنم حالا کاریم ندارم ولی ببین بی سیاست بازی و ساده بازی درنیارین یه زنه عاقل میدونه نبای ...

نه عزیزم این مظلوم بازیع منتها ی اسم سیاست روش گذاشتی

باید حرفاشو بزنه در قالب تیکه و کنایه

دیگه همه میدونن وقتی مردی ازدواج میکنه مراقب و کارای خونه وظیفه زنشه

به قول دوستمون بیاد عیادت پسرش ولی اینکه بمونه پیشش اون خودش زن داره 

زنش مثل برگ چغندر نگاش کنه‌؟

اصلا برام مهم نیست همون قد ک اون و دوس داره میدونم منم دوس داره اصلا هی شوهرم و دوس داشته باشه بسه ب ...

دوس داره  ولی  چرا بد منو بش  بگ؟ چرا بگه   زن  برات نمیمونه 

مادرت میمونه 

چرا  جلوی مردا  باید بچسبه بش  و ب شوهرم القا کنه  بچه ننس

شوهرم بارها  بش تذکر  داد  ولی از لج

خیلی افتضاحننننن خیلی.. انگار قیامت شدههههحالا محبت الکیههه ها .. از لج من یا بخاطر پولاشه فک کردی ...

عزیزم زندگی رو برا خودت یخت نکن شوهرت مادرشو ول نمیکنه بخدا برا خودت میگم وگرنه اگه به این حرفا بود خیلی هم خوب میشد ولی خودتو عذاب ندههههههه

بی تفاوت باش نسبت بهشون توهم ارتباطتو با مامانت و بابات بیشتر کن و حرصش بده بببین چکار میکن

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اینجا احتمالا بعضی ها شما رو به حسود بودن متهم میکنن یا موارد دیگه ... !! در حالی که هر چیزی از تعاد ...

اسیب  بدی زد  بم . الان بخام یچی  بخرم  میگ مادرم بدونه 

نه عزیزم این مظلوم بازیع منتها ی اسم سیاست روش گذاشتیباید حرفاشو بزنه در قالب تیکه و کنایهدیگه همه م ...

واقن من نمیفهمم فرهنگ ما بده یا برا شما 

یعنی مادر حق نداره بیاد یکم بمونه پیش پسرش؟ 

من بحث نمیکنم هرجور راحتی فکر کن 🌹

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
خیلی افتضاحننننن خیلی.. انگار قیامت شدههههحالا محبت الکیههه ها .. از لج من یا بخاطر پولاشه فک کردی ...

الان تعریف کردی حالم بد شد حس اضافه بودن به آدم دست میده آخه همسرت خجالت نمیکشه خودش؟!!!  حالا مادر شوهر من از این ور بوم افتاده اصلاااا سراغی نمیگیره که یه وقت بهش  نگیم کار بکنه خیلی تن پروره هر چیزی به اندازه قشنگ و برازنده من نمیتونم بگم این همون عشق مادر فرزندیه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
عزیزم زندگی رو برا خودت یخت نکن شوهرت مادرشو ول نمیکنه بخدا برا خودت میگم وگرنه اگه به این حرفا بود ...

من مادرشو  حرص  میدم . دوبار محبت کنم ب شوهرم 

نوکرم میشه  . ولی چقدر  باید بجنگم با مادرش

واقن من نمیفهمم فرهنگ ما بده یا برا شما یعنی مادر حق نداره بیاد یکم بمونه پیش پسرش؟ من بحث نمیکنم هر ...

بسلامت

چرا اسمش حسادته ؟!! 

چرا فکر میکنی یه زن باید مدام مراقب باشه خودش رو بین مادرشوهر و شوهرش قرار نده ؟!! 

خانم ها هم مادر و پدر دارن. مگه غیر از اینه ؟! 

هر چیزی باید به حد تعادل و درست و به جا باشه تا ایجاد مشکل نکنه.