2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 113 پست
عزیزم😂من مجردم و نمیدونم واقعا اینقد سخته چرا برات. اما امیدوارم خودم درگیر نشم اکه اینقد سخته از ا ...

زشته کارش بخدا .  نمیدونم شایدم من حساسم . حداقل  هرکار خاس بکنه   . ن این ک بغلش  کنه   بد منو تو گوشش بگه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره.. جاری بزرگم طلاق گرفت فرار کرد .. فک میکنن زن و شوهرن چاک لباساش بااااز عشوه میاد . میگ ...

میدونم تو ی مرکز مشاوره کار میکردم پسرای اینجوری میومدن مادر پسره قشنم‌رفتاراش با پسرش شبیه نامزد یا دوست پسرش بود 

عروس انگار زن دوم و کلفت و مسئول زاییدن 

همیشه پای مادرشوهره وسط زندگیه پسرشونو و عروسشون هست 

دلو قلوه میدن شبیه مادر پسرای عادی اصلا نیستن اکثر این پسرا خودشیفته و پرنسس مامان هستن 

تک پسرا که اصلا رابطشون با مادرشون افتضاح دوست پسر دوست دختریه 

پسر لوس و بچه ننه و پرنسس مادر و قهر قهرو اه اه یادم اومد حالم بهم خورد 

خدایی این تیپ رابطه بعد ازدواج خجالت اوره من باشم اذیت میشم 

سوپ و ماهیچه درست کنه بیاره یا میوه برای سر زدن بخره بیاره اینا کاملا قابل درکه ولی نه مثل بچه چهارساله ها واسه یه سرماخوردگی ساده بیاد مریض داری کنه 🤮

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

درک میکنم چونکه خودمم شرایطتت رو داشتم>تولدم بود سر سفره متوجه نشدم که کفگیر رو بدم مادرشوهر و اون کمی خم شده بود برداره و نامزد گرامی جلو همه گفت خسته میشدی یا کمرت درد میگرفت کفگیر میدادی ولی واقعا متوجه نشده بودم   

خب شوهرت بچه ننه شه ببینم میتونی تحمل کنی یا ن

اصلا برام مهم نیست همون قد ک اون و دوس داره میدونم منم دوس داره 

اصلا هی شوهرم و دوس داشته باشه بسه برام 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
ارههه وقتی شیو میکنه میاد خونمون دامن کوتاه و چاک شوهرش تذکر میده ولی هیچی بعد همش دراز میک ...

شاید با جون و دل عاشق پسراشه 

ببین اون بدنیا شون اورده نه ماه تپ شکمش بودنه مگه میشه افکار زشت داشته باشه ادم 

شما هیچ کدمتون مقصر نیستین فقط ارتباطاتتون زیاده 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
خب شوهرت بچه ننه شه ببینم میتونی تحمل کنی یا ن

اصلا برام مهم نیست همون قد ک اون و دوس داره میدونم منم دوس داره 

اصلا هی شوهرم و دوس داشته باشه بسه برام 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
میدونم تو ی مرکز مشاوره کار میکردم پسرای اینجوری میومدن مادر پسره قشنم‌رفتاراش با پسرش شبیه نامزد یا ...

دقیقاااا . یکی  منو  درک کرد.واقعا  حال بهم زنن . اونوقت  من قد بلند  و با اقتداااار شخصیتم سفت  و سخت بود  

شوهرمم اصللللا بهش نمیاد  بچه ننه

من بچه نمیارم😢

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
میدونم تو ی مرکز مشاوره کار میکردم پسرای اینجوری میومدن مادر پسره قشنم‌رفتاراش با پسرش شبیه نامزد یا ...

ی سوال تو این موارد پسرا همشون زیر۳۰ سال بودن یا بالای ۳۰ سال جزشون بود؟

تاپیک بغلی که پر بازدیده همین مشکل داشت....واقعا چی بگم از دست این مردا....فقط یک نکته مثبت توش هست....مردای بچه ننه اهل خیانت نیستن خداروشکر🤣.....چی بگم که خودم یکی مث تو هوو دارم به اسم مادرشوهر....ولش کن اهمیت نده 

دقیقاااا . یکی منو درک کرد.واقعا حال بهم زنن . اونوقت من قد بلند و با اقتداااار شخصیتم سفت و س ...

بنظرم شوهرت از این رفتار مادرش خوشش نیاد.نمیدونم چرا اینجوری احساس کردم