2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 128 پست
فکر نکن فقط تو فکر خودکشی دارم .منم همین طورم آنقدر گریه کردم گفتم خدا دیگه بسه دیگه نمیخام باشم

من خیلی اشتباه کردم و الان نه را پس دارم نه پیش خیلی شرایط بدیه کاش اینکارو نمیکردم ای کاش💔

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
من میفهمم چی میگی میگم ارزش نداره به خدا....هیچی تواین دنیا ارزش نداره باور کن من الان تهههههه خطم ت ...

حیف نیس آدم خیانتکار همون نباشه بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی اشتباه کردم و الان نه را پس دارم نه پیش خیلی شرایط بدیه کاش اینکارو نمیکردم ای کاش💔

ن تو اشتباه نکردی چون الانم نمیدونی باز برگردی شوهرت خوب میشه یانه این مطمعن باش اون هیچ وقت عوض نمیشه تو هم به فکر خودت باش

ن تو اشتباه نکردی چون الانم نمیدونی باز برگردی شوهرت خوب میشه یانه این مطمعن باش اون هیچ وقت عوض نمی ...

خیلی عوض شده بخدا اصن انگار یه آدم دیگه شده دقیقا همون آدمیه ک من چند سال زور زدم بهش تبدیل بشه و نشد

چی بکم آخه ....ولی این وبدون خودکشی راهش نیست

پس چی راهشه من دارم کسیو ک کلی بخاطر هم جنگیدیم رو از دست میدم اونم چون خودم بهش خیانت کردم و دیگه از حس عذاب وجدان نمیتونم برگردم بهش

و مث دیوونه ها با خودم حرف میزنم انگار دو نفر تو وجودمه ک جفتشونم باهم دعوا دارن دارم متلاشی میشم کا ...

اون پسرم فراموش می‌کنه فعلن زندگی بچتوبچسب وقت واسه عشق وعاشقی همیشه هستش شمازوددل می‌بندی واسه همینم بابدی های شوهرت ساختی حالااگه آدم شده شوهرت بچسب به زندگیت که تواولویته

کاربر مردهستم 
پس چی راهشه من دارم کسیو ک کلی بخاطر هم جنگیدیم رو از دست میدم اونم چون خودم بهش خیانت کردم و دیگه ا ...

بیین خیانت اصلا خوب نیست چه زن چه مرد ولی نگاه کن الان چرا یه آدم خیانت میکنه بیشتر مردهاکه تنوع طلب اند وهوس باز حتی اگه فرشته باشی ولی زن اگه به مرحله خیانت برسه معلومه کارد به استخون رسیده ولی هیچ مردی نمیاد خودکشی کنه پروپرو میاد میگه زنم خوب نبود تازه طلبکار هم هست شماهم همسرت کاری کرد به اینجا کشیده بشی پس اینقدر خودت وعذاب نده اگه خوب بود که این اتفاق ها نمی افتاد من خودمم مخالف خیانت ام ولی حالاکه خداروشکر اون قدر صمیمی نبودین باهم که اینقدر عذاب بکشی آخه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اون پسرم فراموش می‌کنه فعلن زندگی بچتوبچسب وقت واسه عشق وعاشقی همیشه هستش شمازوددل می‌بندی واسه همین ...

با این حس ک بهش خیانت کردم چیکار کنم؟نمیتونم وقتی کنار خودم میبینمش این موضوع عذابم میده و نمیتونم هضمش کنم

بیین خیانت اصلا خوب نیست چه زن چه مرد ولی نگاه کن الان چرا یه آدم خیانت میکنه بیشتر مردهاکه تنوع طلب ...

آره درسته مرسی ک درکم کردی ولی به این فک میکنم میگم اون الان خیلی عوض شده خیلی تغییر کرده یه آدمی شده ک من اصن انتظارشو نداشتم و با خودم میگم اگه خیانت نکرده بودم می‌تونستیم از اول شروع کنیم و اینه ک اذیتم میکنه

آره درسته مرسی ک درکم کردی ولی به این فک میکنم میگم اون الان خیلی عوض شده خیلی تغییر کرده یه آدمی شد ...

بهتره بری مشاوره کمکت میکنن

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اون پسرم فراموش می‌کنه فعلن زندگی بچتوبچسب وقت واسه عشق وعاشقی همیشه هستش شمازوددل می‌بندی واسه همین ...

حق با ایشونه 

نه شوهرت 

نه اون پسره 

اون پسره هم ذات درستی نداره که با زن شوهر دار حتی با وجود اختلاف دوست شده