2777
2789
عنوان

مادر دوست پسرم نمی خواد منو

337 بازدید | 26 پست

سلام به همگی بچه ها، من 6 ماه و خورده ایه با پسری دوستم برای آشنایی ازدواج.

مادرش بهش گفته بود 6 ماه باهم دوست باشین بعدش اون وقت پیش قدم میشیم.

خلاصه الان حرفش عوض شده میگه تا ما بریم آشنا بشیم شمام آشنا بشین به عبارتی داره کشش میده.

از اون طرف خود پسره واقعا میخواد منو هی میگه بیام با بابات حرف بزنم بیایین برای تحقیق.

الان به خدا موندم چیکار کنم اگر کسی این شرایطو داشته خواهشا راهنمایی کنه خیلی ذهنم درگیره

مادر نامزد من ب دلایلی مخالف بود..

بهشون گفت که ب شما ربط نداره میخوام باهاش باشم مامانشم چیزی نگفت..

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا لطفا اگر عمر و جوونیت رو دوست داری بیخودی هدرش نده . کات کن بگو از اینجا به بعد باید رابطه جدی بشه . یا بیاید خواستگاری یا تمام . اون وقت اگر مردش باشه پات وایمیسته اگرم نه که اونم فارغ میشه میره پی کارش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اشتباهه اول باخانواده میان بعد آشنایی نه اول آشنایی بعدم بزنند زیرش

خودتونو بی ارزش نکنید برای پسر ها وخانواده هاشون

ما کالا نیستیم که

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مادر نامزد من ب دلایلی مخالف بود..بهشون گفت که ب شما ربط نداره میخوام باهاش باشم مامانشم چیزی نگفت..

میدونی مادرش نمیگه نه ولی از اون طرف داره کش میده گفته ما باید اول تحقیق کنیم.

برو به مامانت بگو که یه چندوقتی با یه اقایی اشنا شدم میشه بری ازش تحقیق کنی

اگر ادم خوبی بود احتمالن مامانش به ازدواج های دوستی اعتقادی نداره میخواد طولانی تر باشه که شاید ازت خوشش بیاد

نگاه اینجا باید پسر رو مجبور کنی مخ مامانشو بزنه

صبر کنین تا تحقیق کنن و راضی بشن 

اول بسم الله آشوب نندازین تو زندگی کسی

نارضایتی خانواده بعدا خیلی دردسر داره 

خیلی خودتو مشتاق نشون نده 

از موضع بالا برخورد کنین

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

لطفا لطفا اگر عمر و جوونیت رو دوست داری بیخودی هدرش نده . کات کن بگو از اینجا به بعد باید رابطه جدی ...

بدبختی میدونی چیه طرف میگه من واقعا میخوامت. تمام ادرس ها رو داده بریم تحقیق از اون طرف میگه بیام با بابات حرف بزنم ولی مادرش میگه آشنا بشین اونم بعد 6 ماه 

بدبختی میدونی چیه طرف میگه من واقعا میخوامت. تمام ادرس ها رو داده بریم تحقیق از اون طرف میگه بیام با ...

قربونت برم به حرفا اعتماد داری؟> حرررفه حرف

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدبختی میدونی چیه طرف میگه من واقعا میخوامت. تمام ادرس ها رو داده بریم تحقیق از اون طرف میگه بیام با ...

میل خودته ولی اگر خیالش راحت بشه که تو پاش وایسادی اونم دنبال مادرش امروز فردا میکنه . رابطه بی هدف برای دختر ضررش بیشتره تا پسر رابطه باید اسم و مفهوم داشته باشه . نظر خانواده ات چیه ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚