2777
2789
عنوان

مادر دوست پسرم نمی خواد منو

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست
برو به مامانت بگو که یه چندوقتی با یه اقایی اشنا شدم میشه بری ازش تحقیق کنیاگر ادم خوبی بود احتمالن ...

ازدواجاشون فامیلی بوده و مادره به مامانم گفته یه چند وقت بیشتر باهم آشنا بشن.

صبر کنین تا تحقیق کنن و راضی بشن اول بسم الله آشوب نندازین تو زندگی کسینارضایتی خانواده بعدا خیلی در ...

خب الان تقریبا سه هفته اس که رفتن تحقیق کنن البته شهرستانن. میگم با این اوصاف شاید نمی خوان ادمو از اون طرفم هی کش میدن تا بالاخره صدای ما دربیاد یا رابطه مون بهم بخوره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم به حرفا اعتماد داری؟> حرررفه حرف

اره شایدم فکر کن پسره اومده با دایی ام حرف زده و گفته من این دخترو میخوام. از اون طرف مامانش اینطوری می کنه .

اینم مثلا نمی خواد رو حرف مادرش حرف بزنه.

ببین به نظرم شما دیگه چیزی نگو برای خودت بد میشه اگه به نتیجه هم برسه بعدا همین مادر و پسر هی میخوان ...

منم همین کارو کردم. گفتم باشه هر طور خودتون میدونین.

الان موندم وقتی بابام رفت جدی برخورد کنه 

یا همچنان حرفی نزنم تا خودشون بالاخره تحقیق کنن و پا پیش بزارن؟

منم همین کارو کردم. گفتم باشه هر طور خودتون میدونین.الان موندم وقتی بابام رفت جدی برخورد کنه یا همچن ...

بذار هر چی هست از طرف اونا باشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب الان تقریبا سه هفته اس که رفتن تحقیق کنن البته شهرستانن. میگم با این اوصاف شاید نمی خوان ادمو از ...

نه شما صبر کنین 

بحث و.. با نامزدتون نکنین 

بالاخره میان 

آقا اگر بخوان حتما خانواده هم راضی میشن 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اره مادره میگه بیشتر آشنا بشین ولی خود پسره میخواد.

احتمال داره واقعا برای آشنایی گفته باشه

بنظرم بهش بگو وقتی الان هم و میخوایم رسمی کنیم و مشاوره هارو بعد از خاستگاری رسمی بریم

اینجوری مادرش هم نمیتونه مخالفت کنه 

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸