2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 111 پست
ناشکری نشه همین داداش زندگیمو خراب کرده وگرنه اصلا ازدواج نمیکردم

ای بابا البته این که میگه پسرای خوب فقط سن کم ازدواج میکنن خیلی غلطه ها 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر یه نفر توی این سایت عقلش میرسه که با اختلاف سنی ۱۰ سال ازدواج نکنهکار خوبی میکنی عزیزم از ...

ازدواج بلوغ عقلی و جنسی و جسمی میخواد

مخالف ازدواج تو سن پایینم

زیر ۲۲ برا دختر خوب نیس

زیر ۳۰ برا پسر

اختلاف سنی تا ۱۰ سال هم اوکی هست به شرطی مشکلی نداشته باشن تنها مشکل سنشون باشه

خدا رو شکر یه نفر توی این سایت عقلش میرسه که با اختلاف سنی ۱۰ سال ازدواج نکنهکار خوبی میکنی عزیزم از ...

چه عجب یکی حرف منو زد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خوب ، استرس نیاز نیست ۲۳ سال سن زیادی نیست که . اختلاف سن هم ، خوب سلیقه ای هست ،هرچند به نظرم هم سن ...

اره حرفای خانوادم روم اثر دارن 

ولی اگه ۲۳ زیاد نیس چرا خواستگارام کم شده حتی کیفیت خواستگارام اومده پایین

بااینکه تحصیلاتم بالا رفته نسبت به چند سال پیش

بابایی 🖤🥀

متاسفانه حق با برادرته و این واقعیت جامعس نمیشه انکارش کرد 

وگرنه تو این سن نمی‌رفتن خاستگاریه دختر خیلی کم سن سال تر از خودشون پسر بالا 30 سال باید با محدوده سنی خودش ازدواج کنه وقتی دست میزارن رو دختر حدود هشت ده سال کوچیکتر از خودشون تا ته ماجرا برو برا خاستگارات شرایط سنی تعیین کن بگو بیشتر از 28 قبول نمیکنی چون با این مدل ازدواجا زنه که آسیب می‌بینه اکثرا رابطه های خارج از چارچوب و صیغه داشتن برادرت ذات مردو میشناسه! 

بنده به شخصه حاضرم با پسر کم سن و سال با حداقل امکانات ازدواج کنم ولی زن ی پسر سن بالا کار بلد و پولدار نشم

مگه زمان قدیمه که دختر با اختلاف سنی بالا شوهر بدن 

متاسفانه حق با برادرته و این واقعیت جامعس نمیشه انکارش کرد وگرنه تو این سن نمی‌رفتن خاستگاریه دختر خ ...

والا من هر چی تفاوت سنی کم و پسر زیر ۳۰ سال دیدم 

به زور تحلشون کردم

اصلا درکی از پختگی ندارن.

برا دختری مثل من ک جلوتر از سنشه تحمل پسری ک بچه ننس و درکی از زندگی نداره واقعا سخته

چه عجب یکی حرف منو زد

میدونی چرا؟

۱. میانگین سنی کاربران اینجا زیر ۱۸ سال هست

۲. اکثرا محبت پدری ندیدن و فتیش شوهر سن بالا دارن

۳. ملاک که پول باشه همین میشه دیگه 🤷🏻‍♀️ پس این آمار طلاق رسمی و طلاق عاطفی از کجا اومده؟ اختلاف سنی بالا

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اره داداشم میگه نهایتا ۲۷ سال

چقدر داداشم داداشم میکنی هیچ قدرت تصمیم گیری نداری انگار داداشم گفت اون خوب نیست داداشم گفت اون بده داداشم گفت فقط ۲۷ سال عزیز من چشم بهم بزنی خودت ۲۷ سالت شده سعی گن خودت راه درست و انتخاب کنی 

بیخودمیگه داداشت شوهرمن۳۰سالش یوداصلاهیجوقت باکسیم نبودالانم خیای همودسداریم ۱۳سالم اختلاف داریم هرچند یکم زیاده اگه مشکلت سنه ک ن ولی همدیگرو بخایدمشکلی نی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!