2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 111 پست
البته که اطمینانی نیس شما خانم باشید😏

بنده از اول تاپیک از خانما حمایت کردم که با مرد سن بالا ازدواج نکنند و تن به هر شرایط و خاستگاری ندن.ولی شما طرف آقایون سن بالا هستین حالا دیگه قضاوت با خودتون

بنده از اول تاپیک از خانما حمایت کردم که با مرد سن بالا ازدواج نکنند و تن به هر شرایط و خاستگاری ندن ...

سن بالا😳

واقعا اختلاف سنی ۷.۸ سال خیلی متداوله چیز عجیبی نیس درکتون نمیکنم جدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این نظر شما اینو میرسونه که آقایون با هر سنی بچنولی سن و سال تو ظاهرشون تاثیر داره و زودتر نسبت ب ...

اتفاقا این دیگه کاملا نشون میده اطلاع ندارید

علم ثابت کرده خانم ها با هربار زایمان تقریبا ۳ تا ۴ سال شکسته تر میشن

از طرفی ببخشید اینو نباید میگفتم ولی دیگه چاره ای نیس

قوه ی جنسی آقایون خیلی بیشتر از خانم هاس و تو سنین بالا تر هم این قوه از بین نمیره طبیعتا برای بالانس شدن بعد جنسی ازدواج باید اختلاف سنی به حدی باشه که بتونن تو این مسئله سازگاری داشته باشن

از طرفی خانم ها بعد از ۵۰ سالگی که یائسه میشن سیر شکسته شدنشون سرعت میگیره اگه اختلاف سنی دو سه ساله با طرف مقابل داشته باشن به مرور اقا حتی جوون تر هم به نظر میاد

اتفاقا این دیگه کاملا نشون میده اطلاع نداریدعلم ثابت کرده خانم ها با هربار زایمان تقریبا ۳ تا ۴ سال ...

نه بابا برا همینه بازیگرای مرد ایرانی شصت سال رد می کنند اینقدر پیرو شکسته میشن ولی خانما روز به روز جوونتر! 

مثالش محمود پاک نیت و خانمشون که خانم انگار مجدد به دوران جوونی برگشته 

تو اطرافمونم داریم می‌بینیم خانما نسبت به آقایون ظاهر جوانتر و شاداب‌تری دارند که البته همون علمی که ازش صحبت می‌کنید به این قضییه کمک کرده 

در ضمن تحقیق کنید سن امید به زندگی در خانما چند سال به نسبت آقایون بیشتره

میگم که حرفای عوام تکرار نکن 

بعدم میران تسترون در نسل جدید آقایون بسیار کم شده و برخی دچار ناتوانی جنسی ان 

تحقیقاتتو گسترش بده

عرص دیگه ای نیست ریپ نزن لطفا

نه بابا برا همینه بازیگرای مرد ایرانی شصت سال رد می کنند اینقدر پیرو شکسته میشن ولی خانما روز به روز ...

نمیشه شما حرف خودتو بزنی بعد بگی ریپلای نکن 

شما چهار تا بازیگر رو ملاک خودتون قرار دادی؟!🤦‍♀️

همسر محمود پاک نیت چندتا عمل زیبایی واسه جوانسازی کرده؟ 

والا اطرافیان من حتی با وجود اینکه خانم چندسال جوون تره خیلی زود شکسته میشه

این بحث ناتوانی جنسی آقایون رو هم اگه مدرکی دارید بفرمایید وگرنه همه اینو میدونیم که هیچ وقت اینطور نبوده