2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره با دوستام برم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 85 پست
چه گوز گوزا بشین خونه

خفه بشی😁😁😁😁😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری میکنن صبر کن ازدواج کن بعدا میفهمی چرا نمیذاشتن

خواهرزاده های همسر من دختر های عالی هستن و با دوستاشون خیلی سفر می‌رن

بعد ازدواج چی قراره بشه دقیقا؟مگه عهد بوقه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

زمان ما بیرون رفتن ممنوع بود 

اما الان سفر میرن 

کنار دریا که میری چند تا دختر هستن یا جاهایی میبینم بچهها میرن ومن نتونستم اونا تجربه کنم حسرت میخورم واقعا و به خودم قول دادم بچه دار شدم روزی بذارم تجربه کنه

اما 7ساله که منتظرم مادر شم

خواهرزاده های همسر من دختر های عالی هستن و با دوستاشون خیلی سفر می‌رنبعد ازدواج چی قراره بشه دقیقا؟م ...

هرخانواده ای یه عقیده ای داره درصم شما نمیدونی که چیا به اونا میگذره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

چرا همچین چیزی برای کاربرهای اینجا قفله؟🤣🤣🤣

دیگه موضوع عادیه دخترهای ما راحت سفر می‌رن همه جا با دوستاشون

توروخدا بگین اهل کجایین؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

قبلا اصلا تنها جایی نرفتی؟ 

اگه اولین تجربه هست مادرتون حق داره واقعا سخته که راحت بهتون اجازه بده . نگرانه .

منم اولین سفر واقعا سخت بود راضی کردن مادرم . ولی باهاش صحبت کردم از این گفتم که چه کارایی میخوایم انجام بدیم ک سفر سیف تری داشته باشیم و مادرمم که میدونست از پس خودم بر میام اجازه داد برم . شما فعلا باید بهشون ثابت کنی به حدی رسیدی که مراقب خودت باشی و تو هر شرایطی بتونی کار درست رو انجام بدی بعدش اجازه میده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
هرخانواده ای یه عقیده ای داره درصم شما نمیدونی که چیا به اونا میگذره

هرکسی بخواد بره با دوستاش سفر قراره چیزی بهشون بگذره؟

یا خدا😐😐😐😐

اتفاقا دخترهای مستقل و قوی ای هستن 

چیزی هم بهشون نمیگذره جز خوش😃