2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیده رو خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
ازدواج شده بچه بازی نمیدونم چرا اینقدر رفتارا عجیب شده اشتباه اولش زندگی با خانواده همسرش بوده مهمون ...

والا از همون تاپیک مشخص بود هرچی بگی ی چی جواب میده نخوندمش ادامه رو ،شوهرش از خودش بچه تر،برگشته به مادرش گفته حرفرو،صورت مادرشوهر اون لحظه دیدنی بوده😂😂

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی کنه بشه و ول نکنه بله . هر کسی یه ظرفیتی داره همه که مثل شما نیستن خودشونو کنترل کنن توی شرایط ...

چی بگم والا شاید من دوست ندارم همسرمم تو عصبانیتش به خونوادم فحش بده برا همین خودمم رعایت میکنم

قضاوت و قضات بودن دوستان نی نی سایتی که سرجاشه و همیشه حق رو به عروس میدن هم بجاش

اما بهتره خانواده ها قبل از اینکه بفکر شوهر دادن دختراشون باشن اول طرز برخورد و رفتار و معنی زندگی زناشویی رو مشترک رو بهشون یاد بدن بعد ذوق کنن که دختر شوهر دادن.برای پسر هم همینطور فرقی نداره

ازدواج کردن سخت نیست اماااا ازدواج با ادم درست سخته

درست نیست تا یکی یچیزی گفت لج کنی و دهنتو باز کنی هر حرفی درمیاد بزنی به دیگران زندگی مشترک مدرسه و مهد کودک و کوچه بازار نیست جبهه بگیری و شمشیر ببند و بجنگی .کنترل رفتار و سیاست زندگی رو به بچهامون یاد بدیم بعد ذوق کنیم که ازدواج کردن و ........

متاهلای عزیز امیدوارم همگی خوشبخت باشید و روابط خوب و عاشقانه با همسرانتون داشته باشید

چی بگم والا شاید من دوست ندارم همسرمم تو عصبانیتش به خونوادم فحش بده برا همین خودمم رعایت میکنم

وقتی قبلش به مادرش فحش دادن معلومه ناراحتی مونده توی دل استارتر

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من مطمّینم تاپیکش فیک بود.چطوری روش شده بگه.بعد نوشته شوهرم اومد من فحش دادم بشقابها رو شکستم شوهرم هیچی نگفت.تازه به مادرش هم گفته میخاره😐😐😐یا واقعا فیک بود.یا شوهرش اسکول چیزی بود.والا شوهرای ما بودن جامون میدادن 😝

من نصفه خوندم بله ناپخته ست ولی دلیل نمیشه وای چرا اینکارو کرد اونکارو کرد .عمه شوهرش دعوتشون کرده ب ...

اره دقیقا همین که سنش کم و اول زندگیش و بی تجربه

هنوز با خانواده شوهر یه جا زندگی نکردی بفهمی با اعصاب و روان آدم چیکار میکنند و به جنون می‌رسونن آدم ...

خیلی ها با خانواده شوهر زندگی کردن ولی اصلا نمیشه همچین حرفی زد اگر اگر هم یکی خیلی نادون باشه اون شوهر مگه گلابی باشه وگرنه بازم نمیشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
قضاوت و قضات بودن دوستان نی نی سایتی که سرجاشه و همیشه حق رو به عروس میدن هم بجاشاما بهتره خانواده ه ...

قطعا حرف شما درسته ولی بزرگ‌ترهای خانواده باید اول حرمت رو رعایت کنن تا عروس هم یاد بگیره . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من مطمّینم تاپیکش فیک بود.چطوری روش شده بگه.بعد نوشته شوهرم اومد من فحش دادم بشقابها رو شکستم شوهرم ...

شوهرش خیلی بی عزت نفس بوده به نظرم همین دوستم که کفتم دقیقا این مدلی بود که از این شوهرای سوسول مامانی بود که بلد نبود از حقش دفاع کنه کلا عین چغندر،وگرنه باید یه اعتراضی میکرد

سیاست زنونه ندارن،میتونس بره ولی خودشو خسته و بیمار نشون میداد میرفت تو اتاق میگفت حالم بده،موقع شام دو قاشق غذا میخورد یا اصلا نمیخورد،دست ب سیاه سفیدم نمیزد تا دفعه بعد بدونن وقتی میگ حالم خوب نیس با همچین چیزی مواجهن

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂