2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیده رو خوندین

599 بازدید | 66 پست

همون ک ب مادرشوهرش گفته کو.نت میخاره😐

برا شمام عجیب بود یا منم که انقد برام عجیبه به خاطرش تاپیک زدم😂

یاد دوستم افتادم یه بار به شوهرش گفته بود مادرت عقل تو کلش نیست 

خدایی فقط این اومد تو ذهنم که دختر فهمیده و باد ادب نصیب داداشم بشه

واکنش شوهرش برام عجیب تر بود حس کردم چغندره

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

حوصلم نکشید بخونم سنش گویا کم اسی ،برا ی مهمونی رفتن چیکار کرده ،نشناخته و ندیده از همین تاپیکش حس بدی بهش گرفتم خیلی ناپخت هرفتار کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی گوشی میدن دست بچه سال : 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

هنوز با خانواده شوهر یه جا زندگی نکردی بفهمی با اعصاب و روان آدم چیکار میکنند و به جنون می‌رسونن آدمو 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

وقت دکتر داشته بهونه کرده نرفته

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

حوصلم نکشید بخونم سنش گویا کم اسی ،برا ی مهمونی رفتن چیکار کرده ،نشناخته و ندیده از همین تاپیکش حس ب ...

خب همینکه ندیده نشناخته داری قضاوتش میکنی مشخصه تجربه نداری و باید کسی رو قضاوت نکنی

هنوز با خانواده شوهر یه جا زندگی نکردی بفهمی با اعصاب و روان آدم چیکار میکنند و به جنون می‌رسونن آدم ...

این اول زندگیش مثلا پاگشا دعوت بود،اگر بخونی تاپیکشو متوجه میشی خیلی لجباز و بی فکره

حوصلم نکشید بخونم سنش گویا کم اسی ،برا ی مهمونی رفتن چیکار کرده ،نشناخته و ندیده از همین تاپیکش حس ب ...

منم همینطور جالب بود همه میگفتن حق داشتی تقصیر اونا بوده من آخرش نفهمیدم مادر شوهر بیچاره این وسط چه تقصیری داشت 

خب همینکه ندیده نشناخته داری قضاوتش میکنی مشخصه تجربه نداری و باید کسی رو قضاوت نکنی

بیخیال خواهر منظور من به همنی تاپیکش چیکارش دارم قضاوتش کنم یا نه از اول دعوتش و ...توفاز بوده

این اول زندگیش مثلا پاگشا دعوت بود،اگر بخونی تاپیکشو متوجه میشی خیلی لجباز و بی فکره

خوندم چند صفحه رو . ولی وقتی میگه عمه شوهرش به مادرش توهین کرده خب مشخصه رغبت نمیکنه بره خونشون